Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sirel, Yaz Neşesine Oyna İle Ortak Olacak

Geçtiğimiz Günlerde Avrupa Müzik Etiketiyle Çikardiği Albümüyle Müzik Dünyasına Merhaba Diyen Genç Ve Güzel Şarkici Sirel; Albümün İkinci Klibini Yaz Aylarının Neşesine Ortak Olacak Şarkisi Oyna’ya Çekti.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sirel, Yaz Neşesine Oyna İle Ortak Olacak
Geçtiğimiz günlerde Avrupa Müzik etiketiyle çıkardığı albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen genç ve güzel şarkıcı Sirel; albümün ikinci klibini yaz aylarının neşesine ortak olacak şarkısı Oyna’ya çekti.
Genç şarkıcı Sirel’in ’Bak Sen’ isimli albümününde bulunan 13 şarkının ikinci klibi Oyna’ya çekildi. Albümdeki tüm şarkılarda olduğu gibi Oyna şarkısının da sözü müziği Sirel’e düzenlemesi ise Murat Yeter’e ait.
Can Saban’ın yönetmenliğini yaptığı klipte Sirel’e prodüktörü Murat Yeter orkestrası ve Murat Yeter’in kızı Asya Yeter eşlik etti. İlk klibinde dans eden lirik dansçılardan sonra Oyna klibinde dansöz oynatan Sirel’in klip için kıyafet tercihi ise Hakan Akkaya oldu.
Sosyal Medyada yer alan videolarıyla da dikkat çeken Sirel, yoğun bir dönem geçirdiğini fakat günün en az 2 saatini spor, 4 saatini enstrüman çalışarak geçirdiğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.