Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Simge’den Yaza Yeni Single

Genç şarkıcı Simge Sağın, çıkaracağı yeni single ile önümüzdeki yaza da damga vurmaya hazırlanıyor."Yeni Çıktı" albümüyle müzik piyasasına giren, ardından "Miş Miş", "Bip Bip" ve "Yankı" isimli 3 single ile özellikle genç...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Simge’den Yaza Yeni Single
Genç şarkıcı Simge Sağın, çıkaracağı yeni single ile önümüzdeki yaza da damga vurmaya hazırlanıyor.
"Yeni Çıktı" albümüyle müzik piyasasına giren, ardından "Miş Miş", "Bip Bip" ve "Yankı" isimli 3 single ile özellikle genç kuşağın gönlünde taht kurmayı başaran Simge Sağın, Piazza Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği mini konser ve imza günü için geldiği Kahramanmaraş’ta, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Elde ettiği başarılar nedeniyle birçok prestijli ödüle layık görülen Simge Sağın, hayranlarına, yeni single müjdesi verdi. Önümüzdeki yaza damga vuracak yeni bir single hazırlığında olduğunu söyleyen genç şarkıcı, “Ayrıca, Eylül’de çıkacak 2 şarkılık single hazırlığımız var” dedi.
Albüm hazırlıklarının da sürdüğünü ifade eden Simge Sağın, “Kendi şarkılarımdan biriktirdiğim bayağı bir şarkı oldu. Kendi bestelerim de var bunların içerisinde. Sözleri bana ait olan da var, ama sözde çok iddiam yok. Bestede daha iddialıyım” diye konuştu.
“İDOLÜM SEZEN AKSU”
Gülşen, Serdar Ortaç, Yaşar ve Zeynep Dizdar gibi isimlere yıllarca vokallik yapan genç şarkıcı, “Müzik piyasasında idolünüz kim?” sorusuna şu cevabı verdi:
“Herkesin aklına tek bir isim geliyor. Benim de hepimizin de en beğendiği, hiçbir zaman vazgeçemeyeceği Sezen Aksu var. Ama onun dışında, çalıştığım tüm solistlerden almam gereken en önemli kritik noktaları toparladım senelerce. Arkada onları izledim ve kendi istediğim şeylerle, kendi sahnemle harmanladım. O yüzden şimdi bambaşka bir şey yapıyorum. Ama hepsinden çok şeyler öğrendim. Hepsi çok değerli sanatçılar. Onların yolundan ilerliyorum, öğrenecek daha çok şeyim var. Sanki yolun başındaymışım gibi geliyor.”
Sezen Aksu’nun yanı sıra yenilerden Sıla’yı da çok beğendiğini ve takdir ettiğini belirten Simge Sağın, “Sıla çok doğru bir strateji uyguluyor. Çok doğru bir yolda ilerliyor” dedi.
Sezen Aksu’nun uğuruna inandığını belirten başarılı şarkıcı, “Sezen Aksu, ‘Miş Miş’ ve ‘Bip Bip’in ardından Yankı’da tamamen sözlere dahil oldu. Yankı kolektif bir çalışmaydı. Sözleri Deniz Erten ve Sezen Aksu’ya, müziği bana, Ersay Üner ve Ozan Bayraşa’ya, aranjesi Ozan Bayraşa’ya ait. Çok ilginç bir iş oldu. O nedenle keyifli de gidiyor. Şarkımız çok beğenildi, eleştirmenlerden de çok güzel tepkiler aldı. Bu yüzden çok mutluyuz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.