Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sezonun iddialı filmi “Görümce” başrol oyuncularıyla İzmir’e geliyor

Yapımcılığını BKM filmin gerçekleştirdiği, başrollerinde Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece’nin oynadığı merakla beklenen “Görümce” filminin İzmir Galası 3 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da yapılacak. Başrol oyuncularının...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yapımcılığını BKM filmin gerçekleştirdiği, başrollerinde Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece’nin oynadığı merakla beklenen “Görümce” filminin İzmir Galası 3 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da yapılacak. Başrol oyuncularının katılımıyla gerçekleşecek özel gösterim öncesi ziyaretçiler, filmin oyuncularıyla söyleşide buluşacak.
BKM filmin yapımcılığını gerçekleştirdiği Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazıp hem de başrol oynadığı Görümce filmi tam kadro Optimum ziyaretçileriyle buluşuyor. Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece ve filmin tüm oyuncuları Dev Ajans organizasyonu ile İzmir Optimum Outlet’te sinemaseverler ile bir araya geliyor. Film öncesi oyuncuların ziyaretçilerle buluşacağı söyleşi ile İzmirliler unutulmaz bir gün yaşayacak. Söyleşinin ardından sanatçılar saat 16.00’da filmi ziyaretçilerle birlikte Optimum Cinemaximum salonlarında izleyecek.

Komik maceralar
"Yeliz fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet’le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadar kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralar beklemektedir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.