Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevda Demirel Örümcek Ağı Estetiği Yaptırdı

Sevda Demirel, örümcek ağı estetiği yaptırdı.Talihsiz estetik cerrahi girişimleri ve katıldığı programlarda sansasyonel olaylarla gündeme oturan, modellik, şarkıcılık ve sinema oyunculuğu yapan Sevda Demirel örümcek ağı estetiği yaptırdı....

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevda Demirel, örümcek ağı estetiği yaptırdı.
Talihsiz estetik cerrahi girişimleri ve katıldığı programlarda sansasyonel olaylarla gündeme oturan, modellik, şarkıcılık ve sinema oyunculuğu yapan Sevda Demirel örümcek ağı estetiği yaptırdı. Radikal söylemlerinin yanı sıra kusursuz vücut hatları ve güzelliğiyle de ön plana çıkan Demirel, güzelliğini korumak için geçtiğimiz günlerde Estetik International Byomed Kliniği’ne giderek Op. Dr. Bülent Cihantimur’la buluştu. Sosyal medya hesaplarından işlem öncesi ve sonrası görüntülerini paylaşan Sevda Demirel, “10 sene önce yapılan hatalı dolgulardan örümcek ağı ile kurtuldum. Buyurun fark ortada” dedi. Op. Dr. Bülent Cihantimur’a da teşekkürlerini dile getiren Sevda Demirel’in bu görüntüleri paylaşım rekorları kırdı.
EN DOĞALI YAKALAYAN TEKNİK
Örümcek ağı estetiği, 2011 senesinden beri bulucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından uygulanan ameliyatsız cilt germe ve yenileme tekniğidir. Özellikle acısız, kesisiz, narkoz almadan ve iyileşme dönemi beklemeden etkili sonuçların alındığı örümcek ağı estetiği, cerrahi yüz germe operasyonlarına alternatif bir uygulamadır. Son zamanlarda ünlü isimlerin örümcek ağı estetiği yaptırmaları, tekniğin daha çok bilinmesine ve ilgi çekmesine neden oldu.
Yüzün yaşlanma belirtilerini ilk gösteren bölge olduğunu belirten Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Örümcek ağı estetiği, ismini doğanın muazzam güçlü ve naif yapısı örümcek ağından alan ameliyatsız uygulamasıyla cilt olan her yere uygulanabilen bir cilt germe ve kırışıklık tedavisi tekniğidir. Cildin yıpranma derecesine göre belirlenen adette ip, cilt alt dokusuna örümcek ağı gibi işlenir. Vücut bu iplere reaksiyon göstererek kolajeni artırır, diğer yandan lifting mekanizması devreye girer. 6 ay içinde vücut bu iplerin çevresine kendi ağını örer, yerleştirdiğimiz ipler ise erir. Vücut kendi biyolojik yapısına uygun bir gençleşme süreci yaşamaya başlar ve bu da yüzün en doğal haliyle kalmasına, ifade kaybetmeden cildin gerilmesine yardımcı olur. Örümcek ağı estetiği yaptıranlar işlemden hemen sonra farkı gözlemler ve nihai sonuca 3 ay içerisinde kavuşabilirler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.