Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Setur’un 50. Ege Yat Rallisi Öncesi Yarışmacılar Kokteylde Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde “Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi” öncesinde Setur Marina’da kokteyl verildi.Kokteyle Setur Marina Genel Müdürü Üstün Özbey, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, davetliler ve Türkiye’nin dört bir yanından...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Setur’un 50. Ege Yat Rallisi Öncesi Yarışmacılar Kokteylde Buluştu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde “Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi” öncesinde Setur Marina’da kokteyl verildi.
Kokteyle Setur Marina Genel Müdürü Üstün Özbey, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, davetliler ve Türkiye’nin dört bir yanından ralliciler katıldı. Oyuncu Çağlar Çorumlu’nun da katıldığı gGecede konuşan Setur Marina Genel Müdürü Üstün Özbey, Türk denizciliğinin duayen ismi Sadun Boro’yu anarak, “Setur olarak bu yıl bizim için çok daha anlamlı ve çok daha özel. Kuruluşumuzun 50’nci yılını kutladığımız 2015’te, Vehbi Koç’un ‘Turizm petrol kadar değerlidir’ sözünü hatırlayınca, Setur’un 50 yıl önce neden kurulmuş olduğunu çok daha iyi anlıyoruz" dedi.
Ayvalık’tan start alacak Ege’nin muhteşem doğasının içinde denizleri aşmak için bir arada olduklarını kaydeden Özbey, “Kuruluşumuzun 50’nci yılı sebebiyle Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi adıyla gerçekleştirdiğimiz bu ralli, Türk toplumunun yatçılığı, deniz sporlarını tanımasına ve denizci ülke olmamıza katkı sağlayan bir açık deniz seyri olması bakımından oldukça önem taşıyor. Setur olarak sosyal ve kültürel boyutlu bu organizasyonu, Türk turizmine katkı sağlamanın yanı sıra katılımcıların bilgi ve tecrübelerine de katkıda bulunmak amacıyla gururla gerçekleştiriyoruz. Bu yıl Setur 50. yıl Ege Yat Rallisi’nde 7’nci kez denizlere yelken açmanın heyecanını yaşıyoruz. 25 yatın iştirakiyle Setur Ayvalık Marina’da start alacak ralli, 78 saatlik seyir ile yaklaşık 467 deniz mili kat edilerek 15 Ağustos’ta Kuşadası Setur Marina’da tamamlanacak. Setur olarak Ege Denizi’nde yıllardır barış ve dostluk rüzgârıyla yol aldığımız ralli, Türk Yunan dostluğunda da her zaman önemli bir bağ olmuş ve olmaya da devam edecektir” diye konuştu.
Setur Marinalar İşletme Müdürü Emre Doruk ise, Setur Marina’nın geçmişi ve hedeflerinden bahsetti. Gece, Ömür Göksel’in şarkılarıyla devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.