Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sertap Erener “Bu dönemde konser vermek zor”

Bodrum’da konser veren ünlü sanatçı Sertab Erener bu yıl konser vermenin kolay olmadığını söyledi.Bodrum antik tiyatroda konser veren Erener, hayranlarına seslenerek kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti. Yaklaşık 2 bin...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sertap Erener “Bu dönemde konser vermek zor”
Bodrum’da konser veren ünlü sanatçı Sertab Erener bu yıl konser vermenin kolay olmadığını söyledi.
Bodrum antik tiyatroda konser veren Erener, hayranlarına seslenerek kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde yeni ve eski şarkılarında parçalar seslendirdi. 2 saat boyunca sahnede kalan Erener şarkılarını hayranlarıyla beraber söylemeyi de ihmal etmedi. Turkcell Yıldız Geceleri adı altında konser veren Sertab Erener güçlü sesi, dillerden düşmeyen şarkıları hayranlarını coşturdu.
Sahnede hayranlarıyla konuşan Erener, izlemeye gelen vatandaşlara teşekkürlerin sunarak “Bodrum’da konser vermekten dolayı çok mutluyum. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Bu yıl konser vermek o kadar kolay değil. Ülkemiz ve dünya zor bir dönemden geçiyor. O yüzden yaşamamız için kültür çok önemli bir şey. En değerli şey. Onlardan birisi de bu iletişimi kurabilmek. Birlikte şarkılar söylemek. Bence müzik bizi iyileştiriyor." dedi.
Daha sonra şarkılarını söylemeye devam eden Erener, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.