Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Kaya Müslüm Gürses Hayranı Çıktı

İzmir’in Menderes ilçesinde bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Serkan Kaya, seslendirdiği Müslüm Gürses şarkılarından sonra gazetecilerin ’Müslüm Gürses hayranı mıydınız?’ sorusuna, ’’Ben Müslüm babacıydım, işte diyorum...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Menderes ilçesinde bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Serkan Kaya, seslendirdiği Müslüm Gürses şarkılarından sonra gazetecilerin ’Müslüm Gürses hayranı mıydınız?’ sorusuna, ’’Ben Müslüm babacıydım, işte diyorum ya eskiden Orhancılar, Müslümcüler, Ferdiciler diye üçe ayrılırdı. Ben de Müslüm babacıydım’’ dedi.
Arabesk müziğinin sevilen sesi Serkan Kaya, Özdere’de hayranlarıyla bir araya geldi. Sunis Efes Royal Palace’da sahne alan ünlü sanatçı, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Kaya, konserine tüm Türkiye’nin gönlüne taht kuran ’Mesele’ adlı parçasıyla başladı. Yaklaşık üç saat boyunca sahnede kalan Serkan Kaya, özel olarak hazırladığı repertuvarı ile Türkiye’nin birçok ilinden gelen hayranlarına deli dolu bir gece yaşattı. Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde usta sanatçı gösterdiği performansı ile hayranları tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Kaya, ayrıca Arabesk müziğinin efsanesi olan Müslüm Gürses’in ’Hangimiz Sevmedik’ adlı parçasını hayranları için seslendirdi. Konser sonrası İHA’ya konuşan Serkan Kaya, hayranlarına müjdeyi verdi. Yoğun çalıştığını ifade eden Serkan Kaya, ’’Ya biz bayram tatili yapamıyoruz haliyle, işte işlere devam ediyoruz. Ama fırsat bulduğumuzda önümüzdeki haftalarda inşallah üç - beş gün kendime zaman ayırmam lazım, çünkü yeni albüm hazırlıklarımız var. Eylül ayında yeni albümümü çıkartacağım. Albümdeki çoğu şarkılar, kendi şarkılarım ama bir Sezen Aksu şarkısı var, bakalım diğerleri sürpriz söylemeyelim şimdi’’ şeklinde konuştu.
’’BEN MÜSLÜM BABACIYDIM’’
Sahnede Müslüm Gürses’in birkaç parçasını seslendiren Kaya, gazetecilerin ’Müslüm Gürses hayranı mıydınız?’ sorusuna, ’’Ben Müslüm babacıydım, işte diyorum ya eskiden Orhancılar, Müslümcüler, Ferdiciler diye üçe ayrılırdı. Ben Müslüm babacıydım, Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun. Hiç bir araya gelemedik, kısmet olmadı. Nasip olmadı... O bir üzüntüdür benim için zaten. Ama mesela Orhan babayla dostluğumuz, ağabeyliğimiz ve kardeşliğimiz çok büyük bir derecede büyüdü’’ dedi.
SERKAN KAYA’YA ANLAMLI HEDİYE
Serkan Kaya kuliste soruları yanıtlarken, İzmir magazin basını adına Elka Ajans’ın sahibi Kaan Şeker, Serkan Kaya’ya Müslüm Gürses’in 1986 yılında çıkardığı ’YIKILA YIKILA’ albümünün plağını hediye etti. Çok mutlu olduğunu belirten Serkan Kaya, ’’Müslüm babanın tüm albümleri, kasetleri... Sivas’taki evimde mevcut, bir kutunun içerisinde baştan sona bütün albümler vardır. Ama ilk defa bir plağı olmuş oldu. Bende zaten eve plak çalar alacaktım bugünlerde’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.