Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar Ortaç, borçlarını bitirdi

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, tüm borçlarını kapattığını, bundan sonra parayı tutması gerektiğini söyledi.Bodrum’un en ünlü mekanlarından olan Pasha Clup’te sahne alan Serdar Ortaç yeni albüm müjdesi verdi. Sağlık durumundan ve ekonomik...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, tüm borçlarını kapattığını, bundan sonra parayı tutması gerektiğini söyledi.
Bodrum’un en ünlü mekanlarından olan Pasha Clup’te sahne alan Serdar Ortaç yeni albüm müjdesi verdi. Sağlık durumundan ve ekonomik sıkıntılarından bahseden Ortaç, ekonomik sıkıntılarını geride bıraktığını açıkladı. Ortaç’ı izlemeye yaklaşık bin 500 kişi geldi.
Ortaç, sahne öncesinde yaptığı açıklamada yeni albüm müjdesini verdi. Bodrum’u çok sevdiğini söyleyen Ortaç, "Bodrum Türkiye’nin incisi, burada, Çeşme’de ve Antalya’da bu yaz konserlerim var. Hepsi birbirinden eğlenceli geçiyor. Çok memnunum, hayranlarımın mutluluğu benim mutluluğum. Zaten ben hayatımı onları eğlendirmeye adadım" dedi.
"Borçlarım bitti"
Ortaç, borçlarının bittiğini belirterek, “Herkesin borcu var. Benim de borcum vardı. Allah;’a şükür bitti. Bu sene borçlarımın hepsini kapattım. Bundan sonra parayı tutmam lazım. Hepimizin parayı tutması lazım” şeklide konuştu.
"Dimdik ayaktayım"
Sık sık hastalığı ile gündeme gelen Ortaç, dimdik ayakta olduğunu da açıklayarak, "Sağlık durumum çok iyi. Dimdik ayaktayım. Çok çok iyiyim, çok sağlıklıyım" ifadelerini kullandı.
Daha sonra sahneye çıkan Ortaç, hayranlarına evlenmelerini tavsiye etti. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Ortaç, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren ünlü sanatçı, hayranlarına takılmadan da duramadı. Hayranlarının ricasını kıramayan Ortaç, sahneden sık sık özçekim yaparak sevenleriyle paylaştı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Ortaç’ın yaz boyunca sık sık Bodrum’da konser vereceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.