Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şarkıcı Burcu Güneş Mevlana Türbesi’nde Dua Etti

Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçı için Konya’ya gelen ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.Konyaspor taraftarının ’Selvi boylum geliyor’ şarkısından...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçı için Konya’ya gelen ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.
Konyaspor taraftarının ’Selvi boylum geliyor’ şarkısından esinlenerek, ‘Konyaspor geliyor bak’ tezahüratını seslendiren ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçı için Konya’ya geldi. Maç öncesinde Mevlana Türbesi’ne gelen Burcu Güneş burada yetkililerden bilgiler aldı. Ziyareti sırasında bir hayli duygulandığı gözlenen Güneş, Mevlana Hazretleri’nin sandukası başında yaklaşık 10 dakika boyunca dua etti. Türbe ziyaretini sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Burcu Güneş, “Ülkemizin en önemli yeri benim için Mevlana Türbesi’dir. Kalbimizden selamı verdik, Aşk’la, huzurlu dualarla ayrıldık” dedi.
Burcu Güneş, bu akşam 21.15’te Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak kupa maçında Büyükşehir Belediye Arena Stadyumu’nda yeşil-beyazlı taraftarlara “Konyaspor Geliyor Bak” şarkısını seslendirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.