Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şarkıcı Berkay: “Ekibim ve ben durmaksızın çalışıyoruz”

Şarkıcı Berkay, "Bir gün herkes Berkay dinleyecek" söylemini gerçekleştirmek amacıyla ekibiyle şehir şehir dolaşarak durmaksızın çalıştığını belirtti.’AraBest’ adını verdiği albümünün hemen arkasından yaza özel şarkısı...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şarkıcı Berkay, "Bir gün herkes Berkay dinleyecek" söylemini gerçekleştirmek amacıyla ekibiyle şehir şehir dolaşarak durmaksızın çalıştığını belirtti.
’AraBest’ adını verdiği albümünün hemen arkasından yaza özel şarkısı ’Uygun Adım’ ile sevenlerinin karşısına çıkan bu yazın en çalışkan isimlerinden Berkay, bayramı çalışarak geçirdi. 20 günlük Amerika tatili sonrası bayramı çalışarak geçiren Berkay İstanbul’dan başlayan konser maratonuna Antalya, Çeşme, Eskişehir ve Bodrum ile devam etti. Beş günde beş konseriyle hayranlarına seslenen Berkay, konser turnesinin finalini Hadise’nin Bodrum Yalıkavak’ta açtığı mekanda yaptı. Bu mekanda ilk konser veren sanatçı olan Berkay, konserinde Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanrım ve Gel Gel gibi sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı arabesk şarkılarda söyledi.
“BİR GÜN HERKES BERKAY DİNLEYECEK”
’Beni Benden Alırsan’, ’Hani Bekleyecektin’, ’Kaç Kadeh Kırıldı’, ’Nasip Değilmiş’ gibi şarkılarını mekanı dolduran dinleyicileriyle bir ağızdan söyleyen Berkay, “Benim işim iyi şarkı söylemek” dedi. Berkay, “Bir gün herkes Berkay dinleyecek diyorum ve amacıma ulaşmak için ben ve ekibim durmaksızın çalışıyoruz. Şehir şehir dolaşıyorum. Allah nefes verdikçe de bu böyle olacak” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.