Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanatçı Zara Serik’i Coşturdu

Serik Belediyesi Geleneksel 3. Kültür Turizm ve Çilek Festivali kapsamında sahne alan sanatçı Zara, Seriklileri coşturdu. Konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi.Serik Belediyesinin her yıl düzenlediği, Geleneksel 3. Kültür Turizm ve Çilek Festivali...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanatçı Zara Serik’i Coşturdu
Serik Belediyesi Geleneksel 3. Kültür Turizm ve Çilek Festivali kapsamında sahne alan sanatçı Zara, Seriklileri coşturdu. Konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi.
Serik Belediyesinin her yıl düzenlediği, Geleneksel 3. Kültür Turizm ve Çilek Festivali bu yıl, Zara konseriyle başladı. Seriklilerin yoğun ilgi gösterdiği konser gece geç saatlere kadar sürdü.
BAŞKAN ÇALIK’IN HEDİYESİ ŞARKICIYI DUYGULANDIRDI
Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konsere Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın sanatçı Zara’ya konser sonrası taktim ettiği plaket damga vurdu. Başkan Çalık, Zara’ya verdiği konser ve Festivale katkılarında dolayı teşekkür metninin yer aldığı plakette önemli bir ayrıntı dikkat çekti. Başkan Çalık’ın, yazdığı teşekkür metni ünlü şarkıcının albümlerinin isimleriyle meydana geldi. İnce detayı fark eden şarkıcı Zara oldukça duygusal anlar yaşadı. Başkana bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür eden Zara, “Çok duygulandım, albümlerimin isimlerini kullanarak böyle güzel bir mesajı yazmanız hatipliğinizi ortaya koyuyor. Böylesi sanat dolu bir gönülden ancak hizmet çıkar, yüreğinize sağlık. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Çalık, festivale katılımından dolayı Zara’ya teşekkür etti.
Dünya Şampiyonu olan Yükseliş Koleji Hentbol Takımı, Ankara Sanat Kulübü Seymen Halk Oyunları ekibi ile Hindistan’dan gelen halk oyunları ekibi de sahneye çıkarak kalabalığı selamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.