Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sabahattin Ali’nin Ölümsüz Eserleri Yeniden Hayat Buluyor!

Her biri kendi dönemlerine damga vurmuş ölümsüz Sabahattin Ali şarkıları bir albümde! Türk Pop Müziğin güçlü seslerinden Ferhat Göçer, edebiyatımızın değerli isimlerinden Sabahattin Ali’nin şiirlerinden oluşan bir albümle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sabahattin Ali’nin Ölümsüz Eserleri Yeniden Hayat Buluyor!

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle bugün müzikseverlerle buluşan ‘Sabahattin Ali Şarkıları' albümü toplamda 10 şarkıdan oluşuyor. ‘Geçmiyor Günler, Göklerde Kartal Gibiydim, Aldırma Gönül, Dağlar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Melankoli, Çocuklar Gibi, Ben Gene Sana Vurgunum, Yetmez Mi? ve Leylim Ley’ gibi birbirinden değerli parçaların bulunduğu albüm; Türkiye’nin en önemli müzik adamlarının imzasını taşıyor. Ahmet Kaya, Ali Ekber Eren, Yavuz Örten, Sadık Gürbüz, Zülfü Livaneli, Kerem Güney ve Ferhat Göçer’e ait 4 yeni bestenin bulunduğu ‘Sabahattin Ali Şarkıları’ Türk Müziğinin unutulmaz eserlerini yeni düzenlemeleriyle dinleyiciye sunuyor.

Sabahattin Ali’nin hayatından kesitlerin yer aldığı ve kapalı gişe oynadığı müzikalini albüme taşıyan Göçer, albüm fotoğraflarında da Sabahattin Ali imajıyla dikkat çekiyor. Albüm kapağında kullanılan yeşil mürekkep lekesi ise, şiirlerini yeşil mürekkepli dolma kalemle yazan Sabahattin Ali için özel olarak tasarlandı.

ARŞİVLİK ZAMANSIZ BAŞUCU ALBÜMÜ!

Selim Öztürk’ün akustik ve elektronik soundları cesurca sentezlediği ve yaptığı düzenlemelerle hitleri yeniden yarattığı albüm, pop müziğin kısır döngüsünün tartışıldığı bu dönemde güçlü bir nefes olmaya aday.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.