Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PodyumPark’ta 23 Nisan Coşkusu

Türkiye'nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi PODYUMPARK; bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “PodyumPark Çocuk Festivali” kapsamında gerçekleştirdiği bir dizi etkinlikle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2017 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2017 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PodyumPark’ta 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “PodyumPark Çocuk Festivali” nde; çeşitli okul gösterileri, konserler, dans gösterileri, sihirbazlar, palyaçolar, tiyatro gösterileri, yarışmalar ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle PodyumPark Yaşam ve Eğlence Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir 23 Nisan sevinci yaşattı. Hava muhalefeti nedeni ile bir sonraki haftaya ertelenen bazı etkinlikler ise PodyumPark Çocuk Festivali’nin 29 Nisan’a kadar uzamasına vesile oldu.

FESTİVALİN İNCİSİ "BARIŞ İÇİN MÜZİK NİLÜFER ORKESTRASI" OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Barış için Müzik Nilüfer Orkestrası", "Barış için Müzik İstanbul Edirnekapı Orkestrası" ile birlikte muhteşem bir konser verdi. 100 çocuğun yer aldığı 23 Nisan konseri izleyenleri hayran bıraktı. Barış için Müzik-El Sistema Türkiye kapsamında, 2020 yılına kadar farklı kentlerde kurulacak orkestra ve korolar aracılığıyla 10 bin çocuğa ulaşabilmeyi hedefleyen Barış için Müzik Vakfı ve Nilüfer Belediyesi'nin iş birliğiyle oluşturulan "Barış için Müzik Nilüfer Orkestrası",  PodyumPark'ın ev sahipliği yaptığı ve toplam 100 çocuğun yer aldığı konserde orkestraları El Sistema Venezuela kökenli müzisyen Félix Briceño yönetti. Işıktepe Mahallesi çocuklarından oluşan Barış için Müzik Nilüfer Orkestrası ile  Barış için Müzik İstanbul Edirnekapı Orkestrası, Beethowen gibi klasik batı müziğinin dünyaca ünlü isimlerinin eserlerini seslendirdi. Keman, viyola, viyolonsel ve kontrbasın yanı sıra vurmalı ve bakır nefesli çalgılarla harikalar yaratan barışın çocukları, konser alanını dolduran yüzlerce kişiyi hayran bıraktı. "Barış için Müzik Orkestraları"nın konseri, "Bir Dünya Bırakın" parçasıyla sona erdi. Konserin ardından bu anlamda da bir farkındalık yaratmak için PodyumPark Yaşam ve Eğlence Merkezi adına Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Gerçeksi, Barış için Müzik Nilüfer Orkestrası'na minik bir bağışta bulunarak, bu anlamlı orkestraya içinde çocuk ve sanat sevgisi olan her duyarlı vatandaşımızı desteğe davet etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.