Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Podyum Sanat Mahal “Daha çok sanat’’ için kapılarını açtı

Podyum Sanat Mahal; PodyumPark Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde, sanat yapılsın, izlensin, dinlensin, öğrenilsin ve paylaşılsın diye kapılarını açtı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Podyum Sanat Mahal “Daha çok sanat’’ için kapılarını açtı

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Mert Fırat, Didem Balçın, Volkan Yosunlu, İlksen Başarır ve Jülide Kar’ın kurucusu olduğu “Sanat Mahal” markası ile PodyumPark yatırımcıları Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar’ın sanata dair paydaşlık yapma niyeti ile çıktıkları yolun sonunda Bursalı sanatseverlerin şahitliğinde, Podyum Sanat Mahal perdelerini açtı.

Franz Kafka’nın ünlü Dava romanının uyarlaması ve iki sezondur kapalı gişe oynayan Joseph K. ile perdelerini açan Podyum Sanat Mahal, konuklarına ayrıcalıklı bir seyir imkanı sundu. 280 koltuk kapasiteli salonu, aynı salonda oturmalı ve ayakta müzik performansları izlenmesine imkan sağlayan hareketli tribünü ile yetişkinlere ve çocuklara özel, birçok nitelikli tiyatro oyununa ve performansa ev sahipliği yaptı.

Aynı zamanda tecrübeli eğitmenlerin liderliğinde yapılacak, farklı yaş gruplarını kapsayan farklı ilgi alanlarına yönelik eğitim ve atölye programlarına uygun olarak hazırlanan çok amaçlı salonu, sergilemeler için altyapısı düşünülmüş ve geliştirilmiş fuayesi, kütüphane ve kafesi ile, 7‘den 70’e herkesin buluşma noktası olacak olan Podyum Sanat Mahal, kültür sanat dünyasına taptaze bir nefes aldırmayı hedefliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.