Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlem Yıldız; “Bikinili Çekilmekten Rahatsız Değilim”

Sanatçı ve manken Özlem Yıldız, Bodrum’da katıldığı bir etkinlikte tatile başladığını ve bikinili fotoğraflarının çekilmesinden rahatsızlık duymayacağını açıkladı.Bodrum’da bir etkinliğe katılan ünlü manken ve oyuncu Özlem...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanatçı ve manken Özlem Yıldız, Bodrum’da katıldığı bir etkinlikte tatile başladığını ve bikinili fotoğraflarının çekilmesinden rahatsızlık duymayacağını açıkladı.
Bodrum’da bir etkinliğe katılan ünlü manken ve oyuncu Özlem Yıldız gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldız, Bodrumlu olduğunu ifade ederek, “Kendimi yarı Bodrumlu hissettiğim için ne zaman bu tarafa gelsem kendimi ev sahibi gibi hissediyorum. Bir sene çok çabuk geçti yine Bodrum’dayız. Deniz sezonunu açamadım. Sadece ayaklarımı soktum denize. Ama sahilde güneşlendim bu sezon ilk defa” dedi.
"ASLA ALBÜM YAPMAM"
Gazetecilerin "albüm çıkaracak mısınız" sorusuna ise Yıldız, "Bu yaz bana albüm yaptıracaksınız" diyerek esprili bir yanıt verdi. Özlem Yıldız, “Ben iyiyim böyle güzel. Hayatım boyunca bir albüm çıkarmak istemem ve asla albüm yapmam. Ben böyle televizyonda iyiyim” şeklinde konuştu.
"BİKİNİ İLE ÇEKİLMEMEK İÇİN SAKLANMAM"
"Bikinili poz vermekten çekinir misiniz" sorusu üzerine Özlem Yıldız, “Çok tercih ettiğim bir şey değil ama özellikle de açık denizlerde denize gireyim de kimse beni çekmesin kadar üstüne titizlendiğim bir durum da değil. Her yaz illaki tatile geldiğim zaman arkadaşlarımız beni eli ile koymuş gibi buluyorlar, o yüzden alıştık artık” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.