Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlem Süer’den, Dinamik, Akışkan Ve Feminen Bir Koleksiyon

Özlem Süer’in 2015-16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu “Neo-Codes”, maxi minimal detayların ön planda olduğu, feminen, akışkan ve dinamik bir koleksiyon olarak öne çıkıyor.Çağdaş kadının yeni dünya düzenini yeniden tanımladığı ve günlük...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özlem Süer’in 2015-16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu “Neo-Codes”, maxi minimal detayların ön planda olduğu, feminen, akışkan ve dinamik bir koleksiyon olarak öne çıkıyor.
Çağdaş kadının yeni dünya düzenini yeniden tanımladığı ve günlük yaşamın akışında kendine yepyeni bir dil oluştuğu günümüzde, giysinin kodları Özlem Süer ile değişiyor. Neo-Codes koleksiyonu çağın kadınının ihtiyaçlarından yola çıkılarak tasarlandı.
Günün her saatine uyumlanan, şıklığın ve konforun ön planda olduğu bu yepyeni koleksiyonda, moda algısı farklı ton ve çizgilerle, 3 boyutlu hareketlerle şekilleniyor. İpekler, kaşeler, yünlü karışımlı manto kumaşları, derilerin ön planda olduğu malzemeler ve el yapımı broşlarla zenginleşen koleksiyon; Özlem Süer House’da çağdaş kadınla buluşuyor.
Drapaj tekniği ve minimum dikişle çalışılan bu yeni koleksiyon, asimetrik ve dekonstrüktiv detaylara sahip. Siyahlar, melanj griler, lacivert ve bej kombinler koleksiyondaki ana renkleri oluşturuyor.
Feminen ve dinamik koleksiyon Neo-Codes çekimleri “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde oyunculuk kariyerinde önemli bir sıçrama yapan ve performansı ile seyircilerden tam not alan başarılı oyuncu Büşra Develi ile gerçekleştirildi. Koleksiyonun yeniden tanımladığı çağdaş kadın; Büşra Develi ile görsel bir şölene dönüştü.
ÖZLEM SÜER ile MODANIN FELSEFESİ;
Tasarımları Paris, Milano, Moskova, Londra gibi dünyanın en büyük şehirlerinde, yüze yakın butikte satılan Özlem Süer; kendi felsefesini kattığı koleksiyonlarla yeni hikayeler yaratıyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Yardımcı Doçent olarak görev yapıyor. ‘Sanatsal Özü Bakımından Giysinin Dili’ adlı doktora tezi için çok özel bir sergi ile başladığı yol hikayesini, modanın diline uyarlamaya devam ediyor.
2002 yılında Düsseldorf’ta ilk kişisel defilesi ile yurtdışına açılan ünlü modacı ,bugüne kadar 25 üstünde defile ile farklı tarzını kadınlarla buluşturdu.Dünya Renk ve Konsept Birliği INTERCOLOR’da 18 yıldır Türkiye’yi temsil eden Süer, her yıl gerçekleştirilen toplantılarda, iki yıl sonrasının renk ve konseptlerine karar veren ekipte de yer alıyor.Modanın felsefesini yaşama katan sanatçı,650 metrekarelik Özlem Süer House’da yeni koleksiyonu NEO-CODES- 2015/16 ile çağdaş kadınla buluşturmaya devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.