Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özcan Deniz Bandırmalı hayranlarıyla buluştu

Sanatçı Özcan Deniz yeni vizyona giren filmi "İkinci Şans"ın Bandırma Galası için Balıkesir’in Bandırma ilçesine geldi.Bir AVM’de gerçekleştirilen film gösterimi öncesi hayranları ile buluşan Özcan Deniz, sinema salonlarında her...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanatçı Özcan Deniz yeni vizyona giren filmi "İkinci Şans"ın Bandırma Galası için Balıkesir’in Bandırma ilçesine geldi.
Bir AVM’de gerçekleştirilen film gösterimi öncesi hayranları ile buluşan Özcan Deniz, sinema salonlarında her yerde aynı manzara ile karşılaştığını belirterek, salonların yüzde 90’ının bayanlar tarafından doldurulduğunu dile getirdi. Özcan Deniz, "Siz ne zaman eşlerinizi de alıp geldiniz o zaman büyük para kazanacağız. Böyle zengin olamıyoruz. Bundan sonraki filmde ne olur eşinizi arkadaşınızı alın gelin. Güzel filmler yapıyoruz çünkü ailelerin seveceği filmler yapıyoruz" dedi.
Özcan Deniz sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sabah kalkarsınız bir şeye üzülürsünüz, akşam tekrar keyfiniz yerinize gelir. Hayat böyle bir şeydir. Yaptığımız filmleri de biraz böyle dizayn etmeye çalışıyorum hayat gibi. Güldürür, ağlatır, düşündürür, eğlendirir, bir noktada da bir yer de biter. Bu biraz öyle bir film oldu. İyi oyunculuk güzel görüntüler, kaliteli hikaye bu kombinasyonu bir araya getirmek gibi bir çabamız vardı filmde. Öyle de oldu. Sadece filmin çıktığı hafta bir karalama kampanyasına maruz kaldık. Yalan dolan yersiz. Üstümüze bir şey yapıştırmaya çalıştılar. O filme biraz zarar verdi. Yeni yeni kendini kaldırmaya toparlamaya çalışıyor. Herkesin canı sağ olsun. Bu ülkede ünlü olmak biraz zor. Yine de filme sahip çıktığınız için, 2-3 kez izleyenler var. Tekrar tekrar izleyeceksiniz, öyle bir film çünkü. Arşivinizde bulunsun, televizyonda izleyin, DVD’sini aldığınızda izleyin. Bundan sıkılmayın mantığı ile yapılmış bir film bu. İnşallah hayat boyu da keyif alacağınız başka bir çok hikayemiz olacak sizlerle paylaşacağımız. Çok teşekkür ediyorum tekrar sahip çıktığınız için."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.