Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncu Yakup Yavru, Fethiye’de yamaç paraşütüyle uçtu

Fethiye’de bayram tatilini geçiren televizyon ve sinema oyuncusu Yakup Yavru, Babadağ’dan yamaç paraşütüyle uçtu.Seydikemer’de çekimleri devam eden ‘Bahtiyar Bahtıkara’ isimli sinema filminde rol alan oyuncu Yakup Yavru, gezmek için geldiği...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oyuncu Yakup Yavru, Fethiye’de yamaç paraşütüyle uçtu
Fethiye’de bayram tatilini geçiren televizyon ve sinema oyuncusu Yakup Yavru, Babadağ’dan yamaç paraşütüyle uçtu.
Seydikemer’de çekimleri devam eden ‘Bahtiyar Bahtıkara’ isimli sinema filminde rol alan oyuncu Yakup Yavru, gezmek için geldiği Ölüdeniz Mahallesi’nde yamaç paraşütü yapmaya karar verdi. Focus Paraşüt Firması’ndan yamaç paraşütü pilotu Veysi Bayat ile 1965 rakımlı Babadağ’ın zirvesine çıkan oyuncu, 1900 metre pistinden tandem (ikili) atlayış yaptı. Paraşütle bulutların üzerinde uçan Yavru, pilottan bulutların içinden geçmesini istedi. Bir ara ellerini başının arkasına koyup, ayaklarını uzatarak uçan Yavru, 30 dakika havada kaldıktan sonra Belceğiz Plajı’na iniş yaptı. Yavru’nun uçuşu yamaç paraşütünün aksiyon kamerası tarafından kaydedildi.
Uçmaktan çok keyif aldığını belirten Yavru, gökyüzünden Ölüdeniz manzarasını izlediğini söyledi. Bir ara yamaç paraşütünü kontrol ettiğini anlatan Yavru, paraşüt pilotuna teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.