Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhan Gencebay İle Benzeri Buluştu

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, kendisine benzerliği ile dikkat çeken hemşehrisi ve hayranı Müslüm Keküllüoğlu’nu malikanesinde ağırladı.10 yıldır Samsun-Gaziosmanpaşa hattında dolmuş şoförlüğü yapan 32 yaşındaki Müslüm Keküllüoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orhan Gencebay İle Benzeri Buluştu
Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, kendisine benzerliği ile dikkat çeken hemşehrisi ve hayranı Müslüm Keküllüoğlu’nu malikanesinde ağırladı.
10 yıldır Samsun-Gaziosmanpaşa hattında dolmuş şoförlüğü yapan 32 yaşındaki Müslüm Keküllüoğlu, bir özelliğiyle diğer tüm dolmuş şoförlerinden ayrılıyor. Babası Müslüm Gürses hayranı olan ve kendisine Müslüm ismi verilen Keküllüoğlu, babasının aksine Orhan Gencebay’a hayranlık duyuyor. Orhan Gencebay’a benzerliği ile yolcuların ve vatandaşların büyük ilgisini çeken Keküllüoğlu, arabasının her yerini Orhan Gencebay fotoğrafları ve sözleri ile donattı. Keküllüoğlu, 2 yaşındaki oğluna Orhan, 1.5 aylık oğluna da Orhan Gencebay’ın oğlunun adı olan Altan ismini verdi.
En büyük hayalinin Orhan Gencebay ile tanışmak olduğunu 4 ay önce dile getiren Keküllüoğlu’nun bu hayali gerçek oldu. Orhan Gencebay, benzeri ve hayranı olan Keküllüoğlu ve ailesini İstanbul’daki malikanesine davet ederek kendisiyle tanıştı. Orhan Gencebay’ın elini öpen ve bol bol fotoğraf çektiren Keküllüoğlu, bu hayattaki en büyük hayalinin gerçek olduğunu söyledi.
Keküllüoğlu, “Orhan Gencebay’a karşı aşırı bir sevgi besliyorum. Dolmuşum bile hep Orhan Gencebay’ın fotoğrafları ve sözleriyle dolu. Bir gün benim Orhan Baba sevgimin üzerine haber yapıldı. Orhan Baba da beni televizyonda görünce tanışma isteğimi kabul etti. Orhan Gencebay’a yakın olan insanların arayıcılığıyla Orhan Baba’nın evine tanışmaya ve onun elini öpmeye gittim. 2 yaşındaki oğlum Orhan, 1,5 aylık oğlum Altan ve eşimle beraber Orhan Gencebay’ın evine tanışmaya gittik. Bizi görünce çok sevindi, çok memnun oldu. Orhan Gencebay, en çok küçük çocuğumun adına Orhan Bey’in oğlunun adını vermeme sevindi. 2 yaşındaki oğlumun adını da Orhan vermiştim ama o en çok küçük oğlumun adını Altan koymama sevindi. ‘Bana hayran olan herkes çocuğuna Orhan ismini koyuyor ama kimse oğluna oğlumun ismini koymamıştı’ diye duygusunu belirtti” dedi.
“ORHAN GENCEBAY’IN ELİNİ ÖPTÜM, ‘BERHUDAR OL EVLAT’ DEDİ”
Orhan Gencebay’ın en meşhur sözünü kendi ağzından duymanın büyük bir mutluluk olduğunu dile getiren Keküllüoğlu, “Orhan Bey, bizi gerçekten bir baba olarak karşıladı. Orhan Gencebay’ın oğlu beni ilk gördüğünde çok şaşırdı. ‘Baba, resmen Orhan Gencebay gelmiş’ dedi. Orhan Gencebay bana ‘gençliğime benziyorsun’ dedi. Benim en büyük hayalim olan Orhan Gencebay’la tanışmama vesile olan herkese teşekkür ederim. En büyük hayalim gerçekleşti. Orhan Baba ile tanıştım ve elini öpme fırsatı yakaladım. Orhan Baba da bana en meşhur sözü olan ‘Berhudar ol evlat!’ dedi. Daha sonrasında canı gönülden kucaklaştık. Ayrılmadan önce Orhan Gencebay bana ‘1,5 aylık bebekle yola çıkmışsın’ dedi. Ben de kendisine ‘Baba senin için her şeye değer’ dedim. Hayatımın en güzel günüydü” diye konuştu.
Orhan Gencebay ile tanışmak için Samsun’dan İstanbul’a kendi otomobiliyle 736 km yol giden Müslüm Keküllüoğlu, Orhan Baba’nın tüm Samsunlu hemşehrilerine selam gönderdiğini ve en kısa zamanda Samsun’a geleceğini söylediğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.