Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“O Sesin” İzmirlisi Sanat Dünyasında

Sanat, siyaset ve spor alanında birçok önemli ismin adresi olan İzmir, yorumcu ve besteci kimliği ile adından söz ettiren yeni bir sesi daha gönüllere katıyor. “Akıllanmadım Daha” adlı ilk single ile İzmirli yorumcular kervanına katılan...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanat, siyaset ve spor alanında birçok önemli ismin adresi olan İzmir, yorumcu ve besteci kimliği ile adından söz ettiren yeni bir sesi daha gönüllere katıyor. “Akıllanmadım Daha” adlı ilk single ile İzmirli yorumcular kervanına katılan Açelya Alan, kentin müzikteki yeni temsilcisi olmayı hedefliyor.
Müzik ve sanatın birçok dalında başarı madalyonunu gururla göğsünde taşıyan İzmir’den çıkan yeni bir ses, kulakların pasını silmeye hazırlanıyor. 2013 yılında televizyon ekranlarında yayınlanan “O Ses Türkiye” adlı yarışmaya katılarak Hülya Avşar’ın grubunda performans sergilemiş ardından kolları sıvayarak soluğu stüdyoda almış. İlk single çalışması “Akıllanmadım Daha”nın sözü ve bestesi kendisine, düzenlemesi ise Erdinç Şenyaylar ve Tezcan Erol’a ait olan şarkıyı şimdilerde neredeyse her yerde duymak mümkün.
SEVMEKTEN VAZGEÇMEYEN BİR KADINI ANLATIYOR
Özellikle İzmir’de büyümenin kendisi için önemli bir avantaj olduğunu söyleyen genç sanatçı, “İzmir’in ve Ege’nin sıcaklığının, samimiyetinin şarkılarıma da yansıdığını düşünüyorum. Duygularını gizleyemeyen, kırgın ve kızgın olmasına karşın sevmekten vazgeçmeyen bir kadının hikayesini anlattığım bestemin müzikseverler tarafından beğenilmesini diliyorum.” dedi.
NİLÜFER BENZETMESİ
Küçük yaştan bu yana şarkı söyleyen,15 yaşında ilk şarkısını yazan genç şarkıcı kendisinin ve etrafından etkilendiği sevinç, hüzün, melenkoli gibi yaşamın içindeki her türlü duygudan beslenerek, ilham alarak beste yaptığını belirtti. İlk kez sesinin dinleyen herkesin sesini Nilüfer’e benzettiğini dile getiren Alan, “Çocukluğumdan bu yana Nilüfer dinleyerek büyüdüm. Sadece şarkıları ve sesini değil sahne duruşunu ve tavrını da çok beğendiğim Nilüfer’e benzetilmek bana gurur veriyor” diye konuştu.
Açelya Alan’nın ilk single çalışması olan ‘’Akıllanmadım Daha’’ şarkısına çekilen klibi de geçtiğimiz günlerde müzik kanallarında yerini aldı.
SEVMEKTEN VAZGEÇMEYEN BİR KADINI ANLATIYOR
Özellikle İzmir’de büyümenin kendisi için önemli bir avantaj olduğunu söyleyen genç sanatçı, “İzmir’in ve Ege’nin sıcaklığının, samimiyetinin şarkılarıma da yansıdığını düşünüyorum. Duygularını gizleyemeyen, kırgın ve kızgın olmasına karşın sevmekten vazgeçmeyen bir kadının hikayesini anlattığım bestemin müzikseverler tarafından beğenilmesini diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.