Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Norveç’ten Ödemiş’e Gelin Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ayşen Görgülü ve eşi Mustafa Görgülü’nün oğulları Göray Görgülü, Norveçli Aud Bergem ile John Tiller’in kızı Jannicke ile dünya evine girdi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ye...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ayşen Görgülü ve eşi Mustafa Görgülü’nün oğulları Göray Görgülü, Norveçli Aud Bergem ile John Tiller’in kızı Jannicke ile dünya evine girdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ye Norveç’ten gelin geldi. CHP Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ayşen Görgülü ile eşi Mustafa Görgülü çiftinin oğulları Göray Görgülü, Norveçli kız arkadaşıyla evlendi.
Ödemiş’te gerçekleştirilen düğün törenine Norveç’ten konukların yanı sıra CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Emine Barut, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar, 1 Kasım seçimlerinde CHP İzmir milletvekili adayları olan Dr. Ülkümen Rodoplu, Ali Kemal Elitaş, eski ilçe başkanları ve belediye başkanları ile CHP’li belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve birçok davetli katıldı. Hem Türkçe hem Norveççe söylenen müzik eşliğinde başlayan düğünde, yabancı gelin Jannicke, damat Göray ile dans etti.
İlk dans programının ardından gece geleneksel takı töreni ve pasta kesme merasimiyle devam etti. Yapılan geleneksel törenlerin ardından çift ve yakınları yabancı ve yerli müzikler ile doyasıya eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde, katılımcılara kokteyl ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.