Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Kadın Korosu'ndan 'Türkü-Pop-Alaturka-Roman'

Fethiye Kültür Merkezi tarihi bir gün yaşadı. Nilüfer Kadın Korosu konserini izlemeye gelenler salona sığmadı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, konserin "Roman" bölümünde sahneye çıktı, hem koroyla birlikte şarkı söyledi hem de Roman havası oynadı.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2013 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2013 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer Kadın Korosu'ndan 'Türkü-Pop-Alaturka-Roman'
Eğitim ve kadın dernekleri yararına sosyal sorumluluk projeleri kapsamında verdiği konserlerle haklı bir yer edinen Nilüfer Kadın Korosu, 2013-2014 Sezonunu "Türkü-Pop-Alaturka-Roman" adını taşıyan gala konseriyle açtı. Fethiye Kültür Merkezi'nin bin kişi kapasiteli salonunda boş yer kalmazken, merdiven boşlukları ve sahne önünü dolduran izleyiciler de konseri yere oturarak dinledi. Konuklardan bir bölümü ise konser salonuna giremeden geri dönmek zorunda kaldı.
İki bölüm halindeki konserde dört ayrı kostüm giyen koroya kıyafet değiştirirken verilen aralarda Nilüfer Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ile Tango Evita Dans ve Sanat Merkezi eğitmenleri eşlik etti. Dansçılar da izleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

BOZBEY COŞTU BİR KERE
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, konser sonunda Koro Şefi Dr. Aysel Gürel'e çiçek verdikten sonra, Roman bölümündeki son şarkı olan "İlle de Roman Olsun"u koristlerle birlikte söyledi, ardından "Kırmızıyı severler" diyerek Roman havası oynadı.

RİTM GRUBU DA SAHNEDEYDİ
Konserde Vildan Öztürk, Gülay Sürücü, Aynur Öztan ve Müşerref Şen solist olarak görev yaptı. Sunuculuğunu Aynur Özpazarbaşı'nın üstlendiği konserin açılışında ise Aynur Öztan, Aysel Gürel, Figen Şenyüz, Gönül Aka, Güler Tarımeri, Nevriye Yılancı, Safiye Kurtaraner, Songül Günay, Yünel Zorlubaş, Zühre Çil ve Zümrüt Sanlı'dan oluşan Nilüfer Kadın Korosu Ritm Grubu bir gösteri yaptı. Koristlerden  Hülya Veziroğlu’nun rol aldığı tek kişilik skeç izleyenleri kırdı geçirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.