Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Kadın Korosu, Onko-Day yararına sahne aldı

1-7 Nisan Kanser Haftası çerçevesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle farkındalık çalışmaları yürütülürken, Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu da Onko-Day yararına sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 00:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer Kadın Korosu, Onko-Day yararına sahne aldı

 

Şef Dr Aysel Gürel yönetimindeki koro BAOB Salonu'ndaki konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziği, ikinci bölümünde ise Türkçe Pop şarkıları seslendirdi. Zaman zaman hüzünlü anların da yaşandığı etkinlikte, bu hastalığa karşı bir süredir verdiği mücadeleyi kazanan ve solo sahne alan Aynur Öztan, aynı hastalıkla mücadele eden yeğeni Sevda için "Daldan Dala Uçarım" (Benim adım Çalıkuşu) adlı şarkıyı seslendirdi. Konserde ayrıca Nesrin Tunaboylu, Nurcan Yahşi, Şükran Açıkel, Zümrüt Sanlı, Nalan Adıyaman da soo şarkılar seslendirdi.

Nilüfer Kadın Korosu şefi Dr. Aysel Gürel "gecenin, zor günlerden geçtiğimiz şu zamanlarda; bu hastalığa yakalanmış, mücadelesini kazanmış ve halen mücadelesini sürdüren hastalara moral olması için" düzenlendiğini hatırlatarak, "Solist olarak sahne alan arkadaşlarımızdan bir bölümü hastalıkla mücadele etmiş kişiler, bir bölümü de Onkoday gönüllüleri" dedi.

Onko-Day Başkanı Füsun Önen, organizasyonun Onko-Day'a önemli katkılar sağladığını belirterek, Şef Dr. Aysel Gürel'e ve koroya çiçekle teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.