Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilgün Belgün İnegöl AVM'ye konuk oluyor

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, renkli etkinlikleri ile kalplere seslenmeye hazırlanıyor. 8 Mart Kadınlar Günü’ne ev sahipliği yapan Mart ayında Nilgün Belgün’ü misafir edecek İnegöl AVM, 18 Mart Çanakkale Zaferi anma etkinlikleri kapsamında da çocuklara özel Çanakkale Şehitleri Anıtı boyama atölyesi düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilgün Belgün İnegöl AVM'ye konuk oluyor

Alışveriş ve sosyal yaşamı bir arada sunan İnegöl AVM, 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında düzenleyeceği özel etkinlikleriyle Mart ayında dopdolu bir programla ziyaretçilerini karşılayacak.

Sevilen tiyatro ve sinema sanatçısı Nilgün Belgün’ü özel bir söyleşi için misafir edecek İnegöl AVM, bölge halkını da keyifli bir sohbetle buluşturacak.

 

Kadınlar Günü’ne özel alışveriş çantası boyama atölyesinin yanı sıra düzenlediği hediye kampanyasıyla, tasarımı İnegöl AVM’ye ait çift kişilik kahve fincanı seti AVM ziyaretçilerinin olacak.Gitar, yan flüt ve çellodan trio canlı müzik dinletisi de alışveriş keyfine keyif katacak.

İnegöl AVM’de ayrıca 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Etkinlikleri kapsamında çocuklara özel Çanakkale Şehitleri Anıtı boyama atölyesi düzenlenecek.

 

Mart ayı içinde gerçekleşecek rüzgar gülü atölyesi ve ipli kukla tiyatrosu da çocukları mutlu edecek diğer organizasyonlardan.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.