Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nev’den mini konser ve imza günü

Rock müziğinin sevilen sesi Nev, 20 Ocak Cumartesi günü Samsun’un Atakum ilçesinde mini konser ve imza günü ile hayranlarıyla buluşacak.Ev sahipliği yaptığı her aktiviteyle eğlencenin merkezi haline gelen Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nev’den mini konser ve imza günü

Rock müziğinin sevilen sesi Nev, 20 Ocak Cumartesi günü Samsun’un Atakum ilçesinde mini konser ve imza günü ile hayranlarıyla buluşacak.

Ev sahipliği yaptığı her aktiviteyle eğlencenin merkezi haline gelen Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezinde (AVM), ziyaretçilerine keyif ve müzik dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 2017 yılı boyunca Türk pop müziğinin başarılı isimlerini Samsunlu müzikseverlerle buluşturan Yeşilyurt AVM, pop, rock ve alaturkayı harmanlayarak bir yorum getiren Nev’i konuk edecek. Efkarlıyım, Sevmekten Kim Usanır, Mazideki Aşk, Kimseye Etmem Şikâyet gibi en özel şarkılarını hayranları için seslendirecek olan Nev, 20 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da mini konser ve imza günü ile AVM’de olacak. Zor parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan, tarzıyla sadık bir dinleyici kitlesine sahip olan Nev, mini konserin ardından, bol bol imza dağıtıp, hayranları ile fotoğraf çektirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.