Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Yıldızdoğan Aksaray’da konser verdi

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen program çerçevesinde konser için Aksaray’a gelen ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Arif Nihat Asya’nın Dua Şiirini okuyup birlik ve beraberlik mesajı verdi.Hasandağı Yeni Kapalı Spor Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mustafa Yıldızdoğan Aksaray’da konser verdi

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen program çerçevesinde konser için Aksaray’a gelen ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Arif Nihat Asya’nın Dua Şiirini okuyup birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hasandağı Yeni Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konsere binlerce kişi katıldı. Konsere, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Sahneye çıktıktan sonra bir konuşma yapan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, birlik ve beraberlik mesajı içerek bir konuşma yaptı. Ne olursa olsun her zaman öncelikleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğunu söyleyen Yıldızdoğan, “Bakanlarımızı engellediler. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ben utanıyorum, Allah şahit utanıyorum. 15 Temmuz’da ve son 1 ayda Bulgaristan, Avusturya, Almanya, Belçika, Danimarka, İsveç, İsviçre, Fransa, hepsi bir gard aldılar. Ama PKK’ya serbest ettiler. Şimdi ben gençlerimize şunu söylüyorum. Her zaman ben Türk Milliyetçisiyim, bunu inkar etmedim zaten hiçbir zaman. Ben teşkilatına 30 yıldır bağlıyım, ömrümün sonuna kadar da Allah’ın izni ile bizi bir yerlere getirenlere asla vefasızlık yapmam. Ama bizim derdimiz her zaman önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve yüce Türk Milleti. Bende, Aksaray’ımızdan, gönlü güzel, yüreği güzel, toprağı bereketli Aksarayımızdan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza şunu söylüyorum. Avrupa bir oluyor, beraber oluyor. Amerika, İngiltere bir oluyor, beraber oluyor da biz 80 Milyon Müslüman Türk Milleti niye bir olamıyoruz. Bu çok acı bir şey. Onun için genç kardeşlerim, her şeyin, bütün kapalı kapıların kilidi genç kızlarımızda, genç delikanlılarımızda. Siz bu kapıları açacaksınız. Bir olacağız, beraber olacağız, güçlü Türkiye olacağız Allah’ın izniyle” dedi.

Ardından Şehitler Ölmez isimli eserini seslendiren Mustafa Yıldızdoğan, şarkı arasında Arif Nihat Asya’nın Dua Şiirini okudu. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise hiç kimsenin, hiçbir gücün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölemeyeceğini belirterek, “Bizim amacımız, bizim gayretimiz tek bayrak, tek devlet, tek millet. Bayrağımızı hiçbir zaman göklerden indirmemek, ezanlarımızı hiçbir zaman minarelerden dindirmemek, bizim esas ve en büyük gayemizdir, en büyük hedefimiz. 15 Temmuz’da sizlerde biliyorsunuz, hain bir darbe girişimi yapılmaya çalışıldı. Allah’a çok şükür ki yapamadılar, gerçekleştiremediler. Bizler siz gençlerimizle beraber, Aksaraylı hemşehrilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla hepimiz meydanlarda nöbet tutarak hem içerideki hainlere, hem de dışarıdaki bizim ülkemiz hakkında kötü niyet besleyen birçok ülkeye öyle bir ders verdik ki, burada hepinizin emeği var. Hepinizden Allah razı olsun. Bütün dünya artık şunun çok iyi farkına vardı ki, Türkiye’yi kimse bölemez, Türkiye’yi kimse parçalayamaz, biz hep beraber bir gücüz, hep birlikte tek bir şey için çarpıyor kalbimiz. Oda, sizlerle birlikte memleketimizi daha güzel bir seviyeye çıkartmak, daha da güzel hizmet etmek, daha da güzel çalışmalara gayret etmek” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.