Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Ceceli EXPO 2016’da hayranlarını coşturdu

EXPO 2016’da 12 Ağustos’ta başlayan konser serisinde ilk olarak Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli sahneye çıktı. EXPO 2016 Antalya Ünlüler Ormanı’na ilk ağacı diken sanatçı olan Ceceli, bu anısını da izleyicilerle...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016’da 12 Ağustos’ta başlayan konser serisinde ilk olarak Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli sahneye çıktı. EXPO 2016 Antalya Ünlüler Ormanı’na ilk ağacı diken sanatçı olan Ceceli, bu anısını da izleyicilerle paylaşarak, “Yıllar boyu benim için çok özel bir anı olarak kalacak” dedi.
Dünyaca ünlü şarkıcılar ve grupların yanı sıra Türkiye’nin sevilen seslerinin konserlerine de ev sahipliği yapan EXPO 2016 Antalya’da konserler devam ediyor. Türkiye’nin sevilen seslerinden Mustafa Ceceli, EXPO 2016 Antalya’da konser verdi. Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’yu dolduran binlerce Ceceli hayranı unutulmaz bir gece yaşadı. Albümlerinde yer alan şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Mustafa Ceceli, sahne performansıyla büyük alkış aldı. Ceceli, romantik şarkıların yanı sıra “Hanımey” gibi türküleri de seslendirdi. Ceceli, amfi tiyatroyu dolduran hayranlarıyla birlikte halay çekti. Romantik şarkılarda sahne ışıklarını da kapattıran Ceceli, şarkılarını seyircilerin telefon ışıkları eşliğinde söyledi.
Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Mustafa Ceceli, konser sırasında org, gitar ve darbuka gibi enstrümanları da çalarak her anlamda yetenekli bir sanatçı olduğunu ortaya koydu.
“EXPO 2016’ya ilk ağacı ben diktim”
EXPO 2016 Antalya’nın ünlü sanatçıları ağırladığını ve ağırlamaya devam edeceğini söyleyen Mustafa Ceceli, EXPO 2016 Antalya Ünlüler Ormanı’na ilk ağacı kendisinin diktiğini hatırlatarak şunları söyledi:
“EXPO’da bu akşam sahne bizim için daha bir anlamlı, çünkü buradaki ilk ağacı ben diktim. O yüzden benim için yıllar boyu çok özel bir anı olacak. Ne zaman EXPO’dan bahsetseler ‘ilk ağacı bu adam dikti’ diyecekler. Ne diktim? Armut diktim.”
Ceceli, 9 Mayıs 2015 tarihinde EXPO 2016 Antalya sergi alanına Ünlüler Ormanı kapsamında ağaç diken ilk isim olmuştu. 4 metre boyunda bir süs armudu (Pyrus calleryana) diken sanatçı, “Benim için özel bir ayrıcalık oldu” diye konuşmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.