Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Model Sinem Güven İş Ve Özel Yaşamı İle İlgili Bilinmeyenleri Anlattı

Doğal güzelliğiyle uzun yıllar başarılı bir şekilde modellik yapan Sinem Güven, MAG okurlarına özel bir röportaj gerçekleştirdi.MAG Ekim özel kapak çekimi için objektif karşısına geçen Sinem Güven stilini, iş ve özel yaşamı ile ilgili...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğal güzelliğiyle uzun yıllar başarılı bir şekilde modellik yapan Sinem Güven, MAG okurlarına özel bir röportaj gerçekleştirdi.
MAG Ekim özel kapak çekimi için objektif karşısına geçen Sinem Güven stilini, iş ve özel yaşamı ile ilgili bilinmeyenlerini anlattı. Uzun yıllar modellik yaptıktan sonra kendi oluşturduğu mücevher markasına yoğunlaşan Sinem Güven, markası için büyük bir aşkla çalışıyor ve yeni projeler geliştiriyor. “ Kendi stilinizi oluşturmak için kurallara ihtiyacınız olmamalı” diyen Güven, kendi stilini rahatlık ve konforun ön planda olduğu fakat çarpıcı detaylarla zenginleşen sade bir stil olarak tanımladı.
Tasarım dünyasındaki her gelişmeyi takip eden mücevher tasarımcısı Sinem Güven, “ Bu kış her stilde mücevherler yer alıyor. Minimal yaklaşımların zerafetini sergileyen, değerli taşlarla tasarlanmış, sade ve küçük boyutta ki mücevherler hakimiyetini koruyor” diyerek yeni trendleri değerlendirdi.
“Mutlu kadınlar daime güzeldir; çevresine enerji verir” diyen başarılı iş kadını, cilt bakımına özen gösterdiğini ve çok fazla makyaj yapmadığını belirtti. Ruhen ve bedenen daime dinç olan Sinem Güven, motivasyon kaynaklarını n kızı Defne, dostları, ailesi ve mücevher koleksiyonu olduğunu dile getirdi.
Tasarımlarının zamansız ve özgün olmasına dikkat eden başarılı tasarımcı, hayatın içinden aldığı detayların kendisine ilham verdiğini ve bu şekilde koleksiyonuna yeni parçalara eklediğini belirtti ve yolun başında olan genç tasarımcılara da önemli tavsiyelerde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.