Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Modacı Abdulselam Dalmış Milano Moda Haftasına davet edildi

Ortaya Çikardiği Farklı Tasarımla Birçok Dizi, Film Ve Özel Gece İçin Kıyafetler Tasarlayan Genç Modacı Abdulselam Dalmış, İtalya’nin Milan Şehrinde 18 Şubat Salı Günü Başlayarak Bir Hafta Sürecek Olan Dünyanın En Prestijli Giyim Fuarlarından Birine Davet Edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Modacı Abdulselam Dalmış Milano Moda Haftasına davet edildi

Ortaya çıkardığı farklı tasarımla birçok dizi, film ve özel gece için kıyafetler tasarlayan genç modacı Abdulselam Dalmış, İtalya’nın Milan şehrinde 18 Şubat Salı günü başlayarak bir hafta sürecek olan dünyanın en prestijli giyim fuarlarından birine davet edildi.

Uzun yıllardan bu yana farklı kültürleri birbiriyle sentezleyerek ortaya koyduğu tasarımlarla magazin dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı ve henüz genç yaşında yurt dışında dahi ismini duyurmayı başaran Abdulselam Dalmış, daha önce Amerika ve Avrupa’nın birçok ülkesine de ziyaretlerde bulunmuştu. Zaman zaman davet edildiği fuarlara, bazen de özel eğitim amacıyla gittiği seyahatlerden tecrübesini artırarak dönen ve sürekli kendisine bir şeyler katan Dalmış, Şubat ayındaki Milano Moda Haftasında yaşayacağı tecrübe ile tasarımlarını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Bir süre önce kurmuş olduğu Rimena isimli markayı şimdiden büyük kitlelere duyurmayı başardığını dile getiren Dalmış, “Markayı yurt dışında da duyurmak için bazı girişimlerde bulundum. Şimdi bu markayı Avrupa’ya taşımak ve Türk moda kültürünü dünya ile tanıştırmak için eline çok önemli bir fırsat geçen Abdulselam Dalmış şöyle konuştu; “Milano Moda Haftasına davet edildiğim için öncelikle ülkem adına çok gurur duyuyorum. Şubat ayında yapılacak olan bu fuarda ekibimle birlikte hem birçok yenilikten haberdar olup kendimizi geliştireceğiz, hem de ülkemize has kültürümüzle bezenmiş tasarımlarımızı Avrupalı dostlarımızla tanıştıracağız. Buradan elde edeceğimiz kazanımları çok önemsiyoruz. Bu ve benzer giyim fuarlarında sürekli tercih edilen bir marka olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Milano Moda Haftası nedir

İngilizce “Milan Fashion Week” olarak adlandırılan bir haftalık dilimde İtalya’nın Milan kentinde düzenlenen bu haftada birbirinden özgün tasarımlar moda dünyasına tanıtılmaktadır. İtalya Moda Derneğinin düzenlediği bu etkinlik yılda altı defa düzenlenmekte ve birbirinden seçkin isimleri davet ederek hem moda dünyasını, hem de ünlüleri aynı çatı altında toplamaktadır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.