Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Yıldız, Oyunculukta İlk Ödülünü Aldı, Yönetmen Olmak İstediğini Açıkladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği 5. medya ödülü töreninde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’nü alan Muhteşem Yüzyılın Şehzade Cihangiri, Kördüğüm’ün Kaan’ı, Aybars Kartal Özson, oyunculuk yeteneğinin doğuştan geldiğini...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği 5. medya ödülü töreninde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’nü alan Muhteşem Yüzyılın Şehzade Cihangiri, Kördüğüm’ün Kaan’ı, Aybars Kartal Özson, oyunculuk yeteneğinin doğuştan geldiğini ve yönetmen olmak istediğini söyledi.
Bir çok medya kuruluşlarının, programlarının ve ünlü isimlerin ödül aldığı törende En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü ise “Kördüğüm” dizisinin Kaan karakterini oynayan Aybars Kartal Özson’un oldu.
İLK ÖDÜLÜNÜ 14 GÜNLÜK KARDEŞİNE ARMAĞAN ETTİ
Sempatik tavırlarıyla törene katılanların büyük ilgisini çeken çocuk oyuncu Aybars Kartal Özson aldığı ilk ödülünü 1 Mart 2016 tarihinde doğup henüz 14 günlük olan kardeşine armağan ettiğini söyledi.
HEDEFİ YÖNETMEN OLMAK
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir son olarak ise Kördüğüm’de Kaan karakterini oynayan Özson, oyunculuk kariyerini yönetmen olarak ilerletmek istediğini söyledi.
Çocuk oyuncu Özson, “Oyuncu olmayı ilk başlarda sevmesem de şimdi çok seviyorum. İleride yönetmen olmak istiyorum. Ama mutlaka bu meslek içerisinde olmak istiyorum.”
Oyuncu olmak isteyen çocuklara tavsiyelerde de bulunan Özson, “Benim gibi oyuncu olmak isteyen çocuklar çok çalışmalılar. Oyunculuk ya doğuştan olacak ya da çok çalışacaksın.”dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.