Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Arolat Sahnelere Hızlı Dönüş Yaptı

Türk pop müziğinin sevilen ismi Metin Arolat sahnelere hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Uzun süredir sahne çalışması yapmayan Metin Arolat İstanbul’da iki farklı mekanda, yazın ise Bodrum, Çeşme, Antalya’da sahne alacağını...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk pop müziğinin sevilen ismi Metin Arolat sahnelere hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Uzun süredir sahne çalışması yapmayan Metin Arolat İstanbul’da iki farklı mekanda, yazın ise Bodrum, Çeşme, Antalya’da sahne alacağını açıkladı.
Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, uzun süre ara verdiği sahneler hızlı bir giriş yaptı. Sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Arolat, Sezen Aksu’nun müzik direktörü olduğu mekanda kısa bir süre önce her ay Çarşamba geceleri yapmaya başladığı programına Cumartesi geceleri İstanbul My Cabare’yi de ekledi.
Sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşatmak için sevdiği şarkılardan oluşan bir repertuar hazırladığını belirten Arolat, “23 Nisan Cumartesi ve her Cumartesi gecesi İstanbul My Cabare’de Temmuz ayı itibariyle de bu yaz Bodrum, Çeşme, Antalya’da sahne almaya devam edeceğim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.