Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mert Fırat’tan Bursa’ya Sanat Merkezi

Ünlü oyuncu Mert Fırat’ın Bursa’da açacağı Sanat Mahal’in iş birliği protokolü imzalandı.Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Unçukuru Köyü, ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Mert Fırat’ı ağırladı. Fırat, açacağı Sanat...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü oyuncu Mert Fırat’ın Bursa’da açacağı Sanat Mahal’in iş birliği protokolü imzalandı.
Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Unçukuru Köyü, ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Mert Fırat’ı ağırladı. Fırat, açacağı Sanat Mahal ile Nilüfer Belediyesi ile iş birliği protokolü imzaladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Fırat’ı ’Başkan Burada Karavanı’nda ağırladı.Köy kahvesinde mahalleliyle bir araya gelen Bozbey ve Fırat, yapılan sohbetin ardından Başkan Burada Karavanı’nda protokole imza attı.
Bozbey, “İmzalayacağımız bu protokolle birlikte şehrin her noktasına sanatın ulaşması daha kolay olacak. İnanıyorum ki Nilüfer, kültür ve sanat kenti olma yolunda çok önemli bir adım daha atmış olacak. Bu anlamda Sanat Mahal ekibine, Mert Fırat’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra ortak projelerimizle birlikte gerçekten sanatın her alanında olduğu gibi tiyatroda da Nilüfer farkını ortaya koyacak. Ben protokolün hayırlı olmasını diliyorum, vereceğiniz katkılardan dolayı da şimdiden teşekkür ediyorum. Protokolün Unçukuru’nda imzalanması da önemli. Belki bu sayede burayı bilmeyenler merak edip görmek isteyecek” dedi.
Bozbey’e, “Yaptığınız çalışmaların bize verdiği cesaretle buradayız” diyen ünlü oyuncu, Unçukuru’ndan Uluabat manzarasının insanı büyülediğini ifade ederek, “Nilüfer’in potansiyelini biliyoruz. Yaptığınız çalışmalara fırsat buldukça katılmaya gayret ediyoruz. Şimdi taşın altına elimizi sokup küçük de olsa bir destek vermek, birlikte çalışmak istiyoruz. Yine bizi şaşırtmadınız. Bu arada köyden göl manzarası da büyüleyici, gerçekten hayran kaldık” şeklinde konuştu.
İmza törenini müteakip mahalleliyle birlikte yemek yiyen Bozbey ve Fırat, yemekten sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.