Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Müezzinoğlu, ikinci kez konuk oldu

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ana sponsorluğunda düzenlenen BALKANTÜRKSİAD’ın 19. Sinerji toplantısı Almira Hotel’de, geçmiş dönem Sağlık Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mehmet Müezzinoğlu, ikinci kez konuk oldu

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Programda konuşan Dr. Müezzinoğlu, BALKANTÜRKSİAD’ın Sinerji Toplantısı’na ikinci kez katıldığı söyledi. Dr. Müezzinoğlu, uzun yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu ve birçok programda birçok konuşma yaptığını fakat BALKANTÜRKSİAD’ın bu toplantılardaki ortamın kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.

19. Sinerji Toplantısı’na; Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Bursa Milletvekli Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Vedat Müftüoğlu, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sayılgan, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda BALKANTÜRKSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Dr. Aytuğ Onur, BEV Başkanı Naci Şahin, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan’ın yanı sıra çeşitli STK’ların temsilcileri ile çok sayıda BALKANTÜRKSİAD üyesi eşleriyle birlikte katıldı. Program öncesi geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan ünlü halterci Naim Süleymanoğlu da anıldı.

Programın açılışında konuşan ve 7 ay önce göreve başladıklarını hatırlatan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “Bursa’nın, Ülkemizin ve Balkanlar’ın ekonomik potansiyelinin güçlendirilmesi, Türkiye ve Balkanlar arasındaki ticari işbirliği olanaklarının geliştirilmesi ve sosyal - kültürel bağların daha da kuvvetlendirilmesi için 7’nci yılına ulaştığımız derneğimizin kuruluş ilkeleri etrafında kenetlenen üye sayımız 400’ü aştı” diye konuştu.

Müezzioğlu, ikinci kez konuk oldu

Berat Tunakan’ın ardından konuşan geçmiş dönem Sağlık Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, ikinci kez BALKANTÜRKSİAD’ın konuğu olduğunu anımsattı. Sinerji Toplantısı’ndaki atmosferin kendisini heyecanlandırdığını altını çizen Dr. Müezzinoğlu, uzun yıllardır siyaset yaptığını ve birçok programda birçok konuşma yaptığını fakat bu toplantılardaki ortamın farklı olduğunu söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.