Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Erdem yeni albüm müjdesini verdi

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde sahne aldı. Erdem, konser öncesi gazetecilere verdiği röportajda yeni albümün de müjdesini verdi.İzmirli sevenleriyle, Gaziemir ilçesinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2017 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2017 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mehmet Erdem yeni albüm müjdesini verdi

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde sahne aldı. Erdem, konser öncesi gazetecilere verdiği röportajda yeni albümün de müjdesini verdi.

İzmirli sevenleriyle, Gaziemir ilçesinde bulunan Optimum Alış veriş merkezinde bir araya gelen ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, konser öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayarak İzmir’in ikinci memleketi olduğunu söyledi. İzmir’de liseyi okuduğunu sözlerine ekleyen Erdem, okul hayatında Bornova’ya sürekli gidip geldiğini ve bu yüzden de İzmir’in kendisi için önemli bir şehir olduğunu ifade etti. Yaz aylarında Çeşme’de çıktığını aktaran Erdem, İzmir’den kopamadığının altını çizdi. Erdem, yeni albümle ilgili yöneltilen bir soru üzerine ise sevenlerine sevindirici bir haber verdi. Dokuz şarkılık yeni bir albüm hazırladığını aktaran Erdem, yeni albümüm ekim sonu gibi çıkacağını belirtti.

Ünlü şarkıcı kısa röportajın ardından sevenleriyle buluştu. Kendisini dinlemek için alış veriş merkezine akın eden onlarca vatandaş ünlü şarkıcının şarkılarıyla güzel bir akşam geçirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.