Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masal, 2 Eylül’de vizyona giriyor

İstanbul’da motor diyen, çekimleri Aydın Muğla ve Bafa gölünde tamamlanan ’Masal’ Sinema Filmi 2 Eylül’de vizyona giriyor.Başrolünde Ünlü Oyuncu Tolga Yüce, Gökhan Mumcu ve Bengi Öztürk’ün bulunduğu masal filminde ayrıca Melis...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da motor diyen, çekimleri Aydın Muğla ve Bafa gölünde tamamlanan ’Masal’ Sinema Filmi 2 Eylül’de vizyona giriyor.
Başrolünde Ünlü Oyuncu Tolga Yüce, Gökhan Mumcu ve Bengi Öztürk’ün bulunduğu masal filminde ayrıca Melis Canan Çiçek, Eylül Demirpehlivan, Ercan Özdal, Tayfun Sav, Neslihan Acar, Yusuf Ekşi, Çiğdem Demirci ve Kürşat Kurnaz gibi önemli filmde rol alıyor. Zengin kadrosu ve uzman ekibiyle 2016’ya imzasını vurmaya hazırlanan masal 2 Eylül’de gösterime giriyor.
Erik Sanat, Üveys Mermertaş’ın yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenligini Arin Arjen Öztürk ve Hikayesini Tolga Baysal’ın yazdığı Masal filmi, Özen Film farkıyla dağıtımı yapılıyor.
Masal, hayatın kendisi
Filmin başrol oyuncusu Tolga Yüce yaptığı açıklamada, "Masalda aslında ön yargılarımızı kıran, hayatın kendisini anlatan bir hikaye içindeyiz. Birbirimize olan bakış açımızı değiştiren bir film olacak. Hayatta kendimize bir konum belirleyip, ona göre çevre edinip ona göre sosyalleşme gereği duyuyoruz ve bunun dışındaki insanları görmezden gelmeye başlıyoruz. Halbuki şans verdiğimizde bu insanların da bize çok şey katacağını görmemizi sağlayacak bir film. Hayatın kendisi, ölümle yüzleşme, insanların birbirine olan bakış açısını yüzümüze vuruyor. Masalsı bir hayat hikayesi izleyeceğiz. Ayrılık, ölüm, aşk, dostluk, ön yargılar ile zaman zaman duygulanacak zaman zaman düşüneceğiz" ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.