Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maryna Linchuk ve Ayşe Hatun Önal aynı podyuma çıktı

IF Wedding Fashion İzmir 2018 kapsamında Fuar İzmir’de düzenlenen “AlfaBeta SS 18 Couture” gala defilesinde, Victoria’s Secret mankenlerinden’ Maryna Linchuk ve Ayşe Hatun Önal podyuma çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

IF Wedding Fashion İzmir 2018 kapsamında Fuar İzmir’de düzenlenen “AlfaBeta SS 18 Couture” gala defilesinde, Victoria’s Secret mankenlerinden’ Maryna Linchuk ve Ayşe Hatun Önal podyuma çıktı.

IF Wedding Fashion İzmir 2018 kapsamında Fuar İzmir’de düzenlenen “AlfaBeta SS 18 Couture” gala defilesinde, Öner Evez’in koreografisiyle Victoria’s Secret mankenlerinden Maryna Linchuk, Ayşe Hatun Önal, Merve Büyüksaraç, Tuba Melis Türk ve Ece Begüm Yücetan’ın da aralarında bulunduğu 30 model podyuma çıktı.

"Kendimi prenses gibi hissettim"

Defilenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Maryna Linchuk, “Çocukken Türkiye’de çok sık bulundum. İstanbul, İzmir, Antalya ve Marmaris’e gittim. Türkiye’de özellikle yemekleri beğendim. Hava da dün çok daha güzeldi. Herkes çok arkadaşça davrandı. Defilede kendimi çok güzel ve mutlu hissettim. Bu kıyafetlerin içinde kendimi prenses gibi hissettim. Defileden ve İzmir’den çok keyif aldım. Türkiye’ye çocukken de gelmiştim” dedi. Maryna Linchuk, gazetecilerin sorusu üzerine nazar boncuğu taktığını ve özellikle annesinin nazar boncuğu kullanma alışkanlığı olduğunu söyledi.

"Hepsini giymek istedim"

Model ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal ise, "Bu elbisenin içinde kendimi prensesler gibi hissettim. Defile çok keyifliydi. Koleksiyon gerçekten çok güzel. Bütün parçalar çok güzeldi. Hepsini giymek istedim. Kilo almazsam seneye hepsini giyeceğim. Linchuk ile aynı podyuma çıkmak da çok keyifliydi. Kendisi çok sıcak kanlı" derken, AlfaBeta’nın sahibi Herman Mıhçı da, "Biz butik tarzı mallar yapıyoruz ama çok kişiye hitap etme mecburiyetindeyiz. Dolayısıyla fazla mal üretim ucuz fiyatlara halka inebilmenin çarelerini arıyoruz. En mantıklı rakamlara o elbiseleri satabilmenin peşindeyiz. Finalin böyle güzel olacağını bekliyordum. Ekibime çok güvendiğim için rahatlık ve huzur içinde kendimi teslim etmiştim. Onlar da bana kendilerini teslim etti. Dolayısıyla iyi bir iş çıkardık" diye konuştu.

Instagram hesabından duyurdu

Beyaz Rusya’nın başkenti Minsk’te dünyaya gelen model Maryna Linchuk, Instagram hesabından Türkiye’ye çocukluğundan beri gelmek istediğini duyurdu. Ünlü Victoria’s Secret mankeni Maryna paylaşımında, “Defile için Türkiye’ye gidiyor olmaktan çok heyecanlıyım. Çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir ülke. Sabırsızlıkla bekliyorum” yazdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.