Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmaris'e sürpriz ziyaretçi

Dünyanın en büyük internet arama motoru Google’ı çatısı altında bulunduran Alphabet’in İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt, yatıyla açıldıkları Muğla sahillerinde yakınlarıyla birlikte tatilin tadını çıkarıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaris'e sürpriz ziyaretçi
Dünyanın en zengin iş adamları arasında gösterilen Eric Schmidt’in 2009’da 72 milyon dolara aldığı 59 metrelik mega lüks yatı ‘Oasis’, ilk olarak 11 Temmuz’da öğleden sonra Dalaman Ekincik koyunda görüldü. İnternette deniz araçlarının seyri hakkında bilgi verilen sitelerdeki verilere göre, Oasis daha sonra Marmaris’e doğru yol aldı.

Marmaris ilçe merkezi yakınlarında bir süre dolaştıktan sonra gece boyu Datça-Bozburun Yarım Adası etrafını turladı. 12 Temmuz sabahı erken saatlerde demir attığı Marmaris’in Değirmenbükü Koyu’nda 6 saat kadar kaldı.

Gece ise yine Marmaris’in Çamlı Mahallesi açıklarında kaldı, bu sabahın ilk ışıklarıyla Bodrum’a doğru hareket etti. Çanlı Mahallesi sakinleri, gece boyu ışıklandırılan yattan müzik ve eğlence seslerinin yükseldiğini söyledi. 12 misafir kapasiteli 6 kabini bulunan 59 metrelik yatta diskoya dönüştürülebilen spor salonu olduğu da biliniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.