Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmaris bayramda ünlüleri ağırladı

Eşsiz doğası ve cennet koyları ile meşhur Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ı da ağırladı.İş adamı Ali Ağaoğlu ailesiyle birlikte Marmaris Çiftlik koyunda satın aldığı adasında, popüler...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eşsiz doğası ve cennet koyları ile meşhur Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ı da ağırladı.
İş adamı Ali Ağaoğlu ailesiyle birlikte Marmaris Çiftlik koyunda satın aldığı adasında, popüler müziğin yıldızı Tarkan ise eşi Pınar Dilek’le Bozburun’da bir arkadaşının yatında tatil yaptı.
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz yıl 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris’teki Çiftlik adasında bayram tatili yaptı. Helikopterle, eşi ve çocuğuyla Çiftlik Adası’na gelen Ağaoğlu, bağlı bulunan lüks yatıyla koyları gezdi, balık avladı. Ağaoğlu’nun adaya helikopter pisti yaptırdığı, içindeki evi de şato tarzında restore ettiği öğrenildi. Ada’ya zodyak botlarla erzak taşındığı da gözlendi.
Ali Ağaoğlu, kıyıya 150 metre uzaklıktaki Çiftlik Adası’nı geçtiğimiz yıl 30 milyon dolara almıştı.
Megastar Tarkan ile eşi Pınar Dilek ise bir tanıdıkların yatında bayram tatilini geçirmeyi tercih etti. Bozburun Mahallesi’nden yata binen çiftin, 4 gün boyunca Marmaris ve civarında tatil yaptıktan sonra bayramın son günü akşam saatlerinde İstanbul’a döndüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.