Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Makyaj Uzmanı Uğur Arslan’a Altın Zambak Ödülleri’nde ’Yılın En İyi Makyaj Sanatçısı’ ödülü

HALK OYLAMASIYLA BELİRLENEN ALTIN ZAMBAK ÖDÜLLERİ'NDE YILIN ‘YILIN EN İYİ MAKYAJ SANATÇISI’ ÖDÜLÜNÜ MAKYAJ UZMANI UĞUR ARSLAN ALACAK.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2020 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2020 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Makyaj Uzmanı Uğur Arslan’a Altın Zambak Ödülleri’nde ’Yılın En İyi Makyaj Sanatçısı’ ödülü

Halk oylamasıyla belirlenen Altın Zambak Ödülleri’nde yılın ‘Yılın En İyi Makyaj Sanatçısı’ ödülünü Makyaj Uzmanı Uğur Arslan alacak.

Her yıl düzenlenen sanat, iş, spor dünyasından en iyilerin seçildiği Altın Zambak Ödülleri, bu yıl 10 Ağustos gecesi Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Sudatur’da gerçekleşecek. Halkın oylarıyla belirlenen en iyilere dağıtılacak ödüller için her yıl İstanbul’da düzenlenen gecede ödüller sahiplerini buluyor. Ünlüler ve sosyete dünyasından yoğun katılımın olduğu ‘Yılın En İyi Makyaj Sanatçısı’ ödülünü Makyaj Uzmanı Uğur Arsalan alacak.

Makyaj ve kalıcı makyaj uygulamalarıyla Türkiye’de ve dünyada tanınan Uğur Arslan, makyaj eğitmenliği de yapıyor. Öğrencilerine kalıcı makyaj ve makyaj teknikleri konusunda eğitimler veren Arslan, ayrıca Instagram hesabından da makyaj meraklılarına makyaj teknikleri ve güzel makyaj yapma tüyoları veriyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.