Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Mahkum’ Sinema Filmi Ankara’da Motor Diyor

Yapımcılığını ve Başrol oyunculuğunu Tolga Yüce’nin üstlendiği ve birçok ünlü oyuncunun yer alacağı “Mahkum” sinema filmi Ankara’da motor diyor.Ankara Ulucanlar cezaevinde başlayacak olan Mahkum sinema filmi çekimleri Erzurum, Kars...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yapımcılığını ve Başrol oyunculuğunu Tolga Yüce’nin üstlendiği ve birçok ünlü oyuncunun yer alacağı “Mahkum” sinema filmi Ankara’da motor diyor.
Ankara Ulucanlar cezaevinde başlayacak olan Mahkum sinema filmi çekimleri Erzurum, Kars ve Kağızman’da tamamlanacak. Sinema ve dizi oyuncusu Tolga Yüce “Mahkum” ile ilgili yaptığı açıklamada; “Mahkum sinema filmi tamamen gerçek bir hayat hikayesi ile yola çıkmıştır. Sinemaseverler Mahkum’u izledikten sonra yaşanmış gerçek bir hikaye içerisinde aşk, ayrılık, ölüm ve sürgün bir hayat görecekler. Karşılaştığı bütün haksızlıklara karşı duran, bu yüzden sık sık başını belaya sokan Devran’ın ve büyük aşkı Zeynep’in hikayesi işlenecek" ifadesini kullandı.
Yüce, öncelikle günümüz popüler oyuncularının yer alacağı projede aynı zamanda usta Yeşilçam oyuncularının da rol alacağını belirterek, "1970’li yıllarda geçen gerçek bir hayat hikayesini anlatacak olan Mahkum sinema filmi; döneminin izlerini yansıtabilmek konusunda büyük bütçe desteğini arkasına alacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.