Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Loboda ve Dan Balan EXPO 2016 Antalya’da sahne aldı

EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı’nda Ukraynalı şarkıcı Loboda ve Moldovalı Dan Balan konser verdi.Moldovalı müzisyen, söz yazarı ve prodüktör Dan Balan, EXPO 2016 Antalya kır aktivite alanında konser verdi. “Chica Bomb”, “Justify...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı’nda Ukraynalı şarkıcı Loboda ve Moldovalı Dan Balan konser verdi.
Moldovalı müzisyen, söz yazarı ve prodüktör Dan Balan, EXPO 2016 Antalya kır aktivite alanında konser verdi. “Chica Bomb”, “Justify Sex” ve “Freedom” isimli şarkılarıyla Avrupa’da da beğeniyle dinlenen Dan Balan, ilgiyle izlendi.
Dan Balan’ın ardından Ukraynalı şarkıcı Loboda sahneye çıktı. 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkesini “Be My Valentine” (Sevgilim Ol) isimli şarkıyla temsil eden şarkıcı, besteci, senaryo yazarı ve moda tasarımcısı Svitlana Loboda, sevilen şarkılarını seslendirdi.
Kır aktivite alanındaki konsere yabancı turistlerin yanı sıra Antalya’da yaşayan yerleşik Ruslar da katıldı. Dansları ve şarkılarıyla ilgiyle izlenen Loboda, şarkılarıyla büyük beğeni topladı. Loboda’nın bateri şovuysa ilgiyle izlendi.
EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanında 9 Ekim Pazar günü Gradusty ve Anna Sedokova, 12 Ekim Çarşamba günü Eva Polna ve Fabrika, 18 Ekim Salı günü Irina Dubstova ve Mitya Fomin, 25 Ekim Salı günü ise Moya Mishel ve Denis Klyavyer konser verecek. Sergi alanı ziyaretçilerine ücretsiz olan konserler saat 21.00’de başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.