Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Linet’ten yeni albüm müjdesi

Ünlü şarkıcı Linet, İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi. Linet, yeni albümünün müjdesini verdi.Ünlü şarkıcı Linet, İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi. Usta sanatçı, Sunis Efes Royal Palace Resort’te sahne aldı. Linet, sahneye İlyas...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü şarkıcı Linet, İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi. Linet, yeni albümünün müjdesini verdi.
Ünlü şarkıcı Linet, İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi. Usta sanatçı, Sunis Efes Royal Palace Resort’te sahne aldı. Linet, sahneye İlyas Yalçıntaş’ın ’İncir’ adlı parçasıyla çıktı. Şarkıya kendi yorumunu katan ünlü şarkıcı, gösterdiği performansla hayranlarını adeta büyüledi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Linet, İzmirliler için hazırladığı özel repertuarı ve Latin dansı ile hayranlarına coşku dolu bir gece yaşattı. Linet, konserini Orhan Gencebay’ın ’Batsın Bu Dünya’ adlı parçasıyla sonlandırdı.
Uzun bir süre önce verdiği 40 kilo ile hayatına yeni bir yön veren usta sanatçı, konser öncesi gazetecilere formunu nasıl koruduğu hakkında, "Ben genellikle ot ile besleniyorum, en çok İzmir’in otunu severim. Sağlıklı bir yaşam için en önemli şey sebzeler, Allah bu nimetleri boşuna vermedi" şeklinde açıklama yaptı. İzmir’i çok sevdiğini belirten usta sanatçı, İzmirlilere konser vermekten çok mutlu olduğunu ve İzmir’de daha fazla konser vermek istediğini dile getirdi. Ayrıca Linet, hayranlarına büyük müjdeyi verdi. İki hafta sonra çok emek verdiği yeni albümünün çıkacağını ifade etti. Albümde çok özel şarkıların olduğunu belirten Linet, albümde dünya starı Rihanna’nın ’Diamond’ şarkısını kendi yorumuyla seslendirdiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.