Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlu Payaslı’nın Hayatı Kitap Oldu

Türk sanat müziğinin yaşayan ustalarından Kutlu Payaslı’nın hayatını anlatan “Sanata Adanmış Bir Ömür” adlı kitap okurlarla buluştu.Hüseyin Özdilek’in desteğiyle Murat Kuter’in kaleminden Kutlu Payaslı’nın hayatının anlatıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2015 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2015 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kutlu Payaslı’nın Hayatı Kitap Oldu
Türk sanat müziğinin yaşayan ustalarından Kutlu Payaslı’nın hayatını anlatan “Sanata Adanmış Bir Ömür” adlı kitap okurlarla buluştu.
Hüseyin Özdilek’in desteğiyle Murat Kuter’in kaleminden Kutlu Payaslı’nın hayatının anlatıldığı kitabının tanıtımı Almira Otel’de yapıldı. Tanıtıma Kutlu Payaslı ve Türk sanat müziğine gönül veren çok sayıda davetli katıldı. Payaslı, “29 Nisan 2015 Çarşamba günü sanat hayatımın taçlandığı bir gece olarak vasıflandırıyorum. 80 yaşıma geldim. Sanat hayatımın 60. yılındayım. Bunu kutlamak her sanatçıya nasip olmuyor. Benden çok önce ebediyete intikal eden kardeşlerim var, onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Onlar beni hasretle bekliyorlar, ama biraz daha durayım diyorum. Çünkü Hüseyin beyin sebep olduğu bu kitap bana yeni bir heyecan verdi. Bu heyecan içerisinde bugünleri kutluyoruz. Son derece mutluyum. Bu güzellikleri bu akşam inşallah taçlandıracağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.