Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya’da Gençlik Konseri

Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Buray, Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ’Gençlik Konseri’nde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Zafer Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce gencin katıldığı Gençlik konserine...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahya’da Gençlik Konseri

Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Buray, Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ’Gençlik Konseri’nde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Zafer Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce gencin katıldığı Gençlik konserine Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Buray, ’mecnun, seni sevmiyorum artık’, ’sen sevda mısın’, ’aşk mı lazım’, ’kimsenin suçu yok, olmadı’ gibi eserlerini seslendirdi.

Alanı dolduran coşkulu kalabalık da hep birlikte şarkılara eşlik etti. Buray’ın sahne performansı izleyenlerden büyük beğenisini topladı. Konsere katılanlar doyasıya eğlenip dans ederken renkli görüntüler oluştu.

Buray’a, konser sonrası günün anısına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hediye takdim edildi.

Buray’ı Kütahya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Saraçoğlu, "Sosyal etkinliklere önem vererek Şehrimizde halkımızın kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması için Kütahya Belediyesi olarak bu programı organize ettik. Gerek kültürel, gerek sosyal programlar ve diğer alanlardaki hizmetlerimiz ile gece gündüz her zaman sizlerin yanında olacağız" dedi. (EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.