Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kükürtlü Lions’tan keyifli toplantı

Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin seçkin kulüplerinden Kükürtlü Lions Kulübü, Nisan Ayı 2. Toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2017 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kükürtlü Lions’tan keyifli toplantı

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Podyum Davet’te gerçekleştirilen toplantıya Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş ve kulüp üyelerinin yanı sıra, Lions 118-K Yönetim Çevresi Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni Ayşe Gülten Öztürk, Bursa Kanser Derneği Başkanı Aysun Arslan, BURKED Başkanı Esra Özergün, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Berna Bilici ve Uluslararası Patent Birliği Başkanı Erdem Kaya katıldı.

“NİTELİKLİ TOPLANTILAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, “Kulüp olarak hem yüksek katılımlı hem de nitelikli toplantılara ev sahipliği yapıyoruz. Bursa’da sosyal sorumluluk kapsamında hayata geçirdiğimiz projelerle örnek olduk. Başta kulüp üyelerimiz olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“BULUŞ YAPIYORUZ ANCAK TESCİLLEMİYORUZ”

Açış konuşmasının ardından Uluslararası Patent Birliği Başkanı Erdem Kaya “Marka ve Patent” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Dünyada yılda 2 milyondan fazla patent başvurulurken ülkemizin payının her geçen yıl artsa da hala binde ikiler civarında olduğuna dikkat çeken Kaya, “Ar-Ge sürecinin daha en başında mutlaka bir patent araştırması yapılmalı. Bizler buluş yapmıyor değiliz. Potansiyelimiz mevcut ancak patente sahip olma kültürümüz yok” dedi.  Toplantının sonunda Kulüp Başkanı Hülya Korgavuş tarafından Uluslararası Patent Birliği Başkanı Erdem Kaya’ya kulüp flaması ve çiçek takdim edildi. Öte yandan Başkan Korgavuş, Bursa Kanser Derneği Başkanı Aysun Arslan ve BURKED Başkanı Esra Özergün’e de başarılı çalışmalarından dolayı kulüp flaması hediye etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.