Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Esnaf İzmir’i Kahkahaya Boğacak

Ekranların ve beyazperdenin sevilen isimleri İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un başrollerini paylaştığı “Küçük Esnaf” filminin İzmir galası, 10 Nisan’da Optimum Alışveriş Merkezinde gerçekleşecek.Yönetmenliğini...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçük Esnaf İzmir’i Kahkahaya Boğacak
Ekranların ve beyazperdenin sevilen isimleri İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un başrollerini paylaştığı “Küçük Esnaf” filminin İzmir galası, 10 Nisan’da Optimum Alışveriş Merkezinde gerçekleşecek.
Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı, 8 Nisan cuma günü vizyona girecek olan filmde, senaryoya imza atan İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’la birlikte Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt da baş rolleri paylaşıyor. Bela, macera ve aşk üçgeninde kahkaha fırtınası estirmeye hazırlanan filmde İbrahim Büyükak kendi halinde bir çilingiri, Zeynep Koçak bir avukatı canlandırıyor. Gupse Özay’ın ‘mahallenin havalı kızı’ olarak kamera karşısına geçtiği projede Cengi Bozkurt bir mafya babası olarak beyazperde de boy gösterecek. Filmin İzmir galası 10 Nisan’da Optimum Alışveriş Merkezinde yapılacak. Ünlü oyuncuların katılacağı galada İzmirliler gülmeye doyacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.