Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Esnaf Filmi İzmir’i Kahkahaya Boğacak

Yapımcılığını BKM filmin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in, başrollerini ekranların ve beyazperdenin sevilen oyuncuları İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı kahkaha dolu Küçük Esnaf filmi başrol...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yapımcılığını BKM filmin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in, başrollerini ekranların ve beyazperdenin sevilen oyuncuları İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı kahkaha dolu Küçük Esnaf filmi başrol oyuncularıyla birlikte İzmir Optimuma geliyor.
Bela, macera ve aşk üçgeninde kahkaha fırtınası estirecek filmin İzmir özel gösterimi, 10 Nisan Pazar günü saat 16:00’da İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezinde gerçekleşecek. Sezonun merakla beklenen filminin gösterimi öncesinde, başrol oyuncuları sinemaseverlerle Optimum’da bir araya gelecek. 8 Nisan’da vizyona girecek film özel gösterim ile İzmirlilere unutulmaz bir gün yaşatacak. İzmir özel gösterimi öncesinde saat 16:00’da filmin başrol oyuncuları Optimum’da sevenleri ile buluşacak. İzmirli sinemaseverler oyuncuları film öncesi yakından görüp, filmi oyuncularla birlikte izleme şansını yakalayacak.
KÜÇÜK ESNAF HAKKINDA
Kahkaha fırtınası estirecek Küçük Esnaf filminde İbrahim Büyükak kendi halinde bir çilingiri, Zeynep Koçak başarılı bir avukatı canlandırıyor. Gupse Özay’ın mahallenin havalı kızı rolüyle kamera karşısına geçtiği filmde Cengiz Bozkurt da bir mafya babası olarak beyazperde de boy gösterecek. Birbirinden eğlenceli karakterler ve komik hikayesi ile İzmirliler ile buluşacak filmde Cezmi Baskın, Ünal Yeter, Olgun Toker, Beyti Engin ve Erdal Tosun da rol alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.