Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komik Vardiya İş Başı Yaptı

Tiyatro ve sinema oyuncuları Barbaros Uzunöner ve Murat Makar tarafından yazılıp sahnelenen stand up gösterisi, alışılmışın dışında bir gösteri merkezi ve ya tiyatro sahnesi yerine fabrikada işçilere sahnelendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Komik Vardiya İş Başı Yaptı

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Akademika Ambalaj Fabrikası'nda yemek molası sonrasında, üretim bandının hemen yanında kurulan sahnede sergilen gösteri çalışanlarca büyük beğeni topladı.

Aynı zamanda Marmara ve İçanadolu Sanayici İşadamları Federasyonu Başkanı da olan fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya ve fabrika yöneticileri de gösteriyi işçilerle birlikte izlediler.

"Üretimin yanında, üretene saygıyla" anlayışıyla yola çıktıklarını belirten oyuncular Barbaros Uzunöner ve Murat Makar, projelerinin devam edeceğini ve çalışma hayatının olduğu her yerde gösterilerini sergilemek istediklerini belirttiler. Kimi zaman bir maden ocağında, kimi zaman bir fabrikada çalışanlara hoş ve keyifli anlar yaşatmanın kendileri için de yeni bir deneyim olacağını söylediler.

Gösteriyi neşeyle izleyen işçiler hayatlarında ilk defa çalışma ortamlarında sanatçıların sergilediği stand up gösterisi izlediklerini ve neşeli dakikalar yaşadıklarını belirttiler.

Stand up gösterisi sonrası işçilerin katıldığı  interaktif bir de yarışma düzenlendi.

Çalışanlar ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektiren oyunculara fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya tarafından çiçek takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.