Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kilisliler ünlü sanatçılar ile coştu

Kilis’te, vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Hazal, Gökçe Bekaroğlu ve Bülent Kirpi ile coştu.Karataş Nejat Uygur Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen programın sponsorluğunu Kilisli iş adamı Coşkun Karabaşoğlu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilisliler ünlü sanatçılar ile coştu

Kilis’te, vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Hazal, Gökçe Bekaroğlu ve Bülent Kirpi ile coştu.

Karataş Nejat Uygur Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen programın sponsorluğunu Kilisli iş adamı Coşkun Karabaşoğlu’nun yaptığı ve TV 79’ın katkı sunduğu Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık’ın beraber gerçekleştirdiği Kilis şovun 4’üncü programı büyük ilgi gördü. İki haftada bir Pazartesi günü gerçekleştirilen Kilis şov programına Kilisliler, yoğun ilgi gösterirken, ünlü türkücü Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık’ın bu haftaki konuğu ise Hazal, Gökçe Bekaroğlu ve Bülent Kirpi oldu. Yöresel türküler şarkıların söylendiği gecede, Kilisliler adeta coştu. Zaman zaman vatandaşlar yerlerinde duramayarak oyunlar oynadılar. Klarnet sanatçısı Bülent Kirpi geceye renk kattı. Kilisliler, söylenen birbirinden güzel türkülere eşlik ederek geceye renk kattı. TV 79 televizyonu tarafından canlı yayınlanan programda izleyicileri Türkiye ve dünyada ekrana kilitledi.

Programda sanatçıların canlı performansı dikkat çekerken, sanatçıların söylediği yöreye özgür türküler şarkılar, Kilislileri zaman zaman izleyenleri hüzünlendirirken, zaman zamanda hareketli şarkılar ile coştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.