Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Doğulu Kırık Ayakla Sahne Aldı

Ünlü DJ ve modacı Kemal Doğulu, kırık ayağı ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kulüpte sahne aldı. Sahneye korumaların kolunda çıkan Doğulu, TV 8’den Star TV’ye geçtiğini ve yeni albümün ise yolda olduğunu söyledi.Bodrum’un...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü DJ ve modacı Kemal Doğulu, kırık ayağı ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kulüpte sahne aldı. Sahneye korumaların kolunda çıkan Doğulu, TV 8’den Star TV’ye geçtiğini ve yeni albümün ise yolda olduğunu söyledi.
Bodrum’un en ünlü mekanlarından biri olan Pasha Clup’de sahne alan Kemal Doğulu, hayranlarını coşturdu. Yaklaşık 2 bin kişinin geldiği mekanda izdiham oluştu. Sevenleri ile bir araya gelen Kemal Doğulu kırık ayağı ve koltuk değneği ile sahneye çıktı. Sahneye çıkmakta zorlanan Doğulu’ya korumalar yardım etti. DJ kabinine geçen ünlü isim çaldığı şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Sahne öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Doğulu, Bodrum sezonunu açtığını belirterek, yeni bir proje ile de ekranlara döneceğini ifade etti. Geçtiğimiz ay ayağını kırdığını söyleyen ünlü DJ, “Kabinde ters bir hareket yaptım bunun sonucunda ayağım iki yerden kırıldı. Platin taktılar. Bu yüzden yaz sezonunu tam anlamı ile açamadım. Haziran ayında tam olarak sezona gireceğim. Denizin keyfini çıkaracağım” dedi.
TV 8’DEN STAR TV’YE GEÇTİ
Yeni bir programda yer alacağını söyleyen Doğulu, “Eylül ayında Star TV’de bir programa başlıyorum inşallah. Şu anda programın formatını söyleyeyim sürpriz. Çok farklı bir format. Çok eğlenceli bir program olacak. İçeriğini söylemiyorum, Eylül ayında ekranlarda olacak” diye konuştu.
YENİ ALBÜM YOLDA
Yeni bir albüm çıkardığını da belirten ünlü DJ, "Yeni albüm çalışmalarımız başladı. İleriki günlerde tarihini söyleyeceğim. Albümde 2 şarkı var biri Alper Arma’nın diğeri ise Murat Güneş’in. Çok eğlenceli 2 şarkı var tarzımın dışında ama çok güzel" dedi.
DJ KABİNİNE SIKIŞTI
Denize giremediğini sözlerine ekleyen Doğulu, "Bacağım kırık Haziran’a kadar denize giremeyeceğim. Şu anda yürümekte zorlanıyorum koltuk değneği ile geziyorum. DJ kabininde ters bir araya sıkıştım. Bacağımda 2 kemik birden kırıldı platin taktılar" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.